[其它更多] 宜家115好似强制用UDOWN?

kyo1983 发布于2011-2-25 15:49 3608 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(65)人评论

eegbook 发表于 2011-2-25 15:55:40 | 显示全部楼层
哦,我遇到过哦。* A. Q) Z6 ~9 _7 {& E: i8 ~: I

* `5 I1 n% z  a+ m( h2 Z% o0 [* l用优蛋直接下咪得咯,用另存为,好似会咁稳定哦。

梦之星际 发表于 2011-2-25 15:58:33 | 显示全部楼层
文件大于200M的就只得优蛋下载,少于200m的登陆后就会有电信下载的了,不过电信都好似唔得,用备份的多

天才不二 发表于 2011-2-25 15:59:01 | 显示全部楼层
繁忙时段、戈个文件多人下载先会咁(我发布的115下载应该都可以迅雷下,因为下载人数唔算多),深夜电信、联通就会自动现身

kwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07:02 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。
  @7 B* [* o; }: k5 @% S3 ^
' q' t+ H6 m3 S. F4 n8 L但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦我覺得。3 w. s" F3 \+ H) L& V7 R) _; K
我係用綠色版又唔駛裝幾好。。唔中意鏟走佢又冇行跡後遺症。

kyo1983 发表于 2011-2-25 16:11:42 | 显示全部楼层
文件大于200M的就只得优蛋下载,少于200m的登陆后就会有电信下载的了,不过电信都好似唔得,用备份的多6 }$ e% P0 i* q9 C8 b  A
梦之星际 发表于 2011-2-25 15:58

5 R  G9 |/ ^0 I" f4 I: b2 J' V1 W8 l! }& Y; C
& y7 R; \' B) d. {* L- m0 a: E
    用后台嘅意思系转入自己个文件夹?

kyo1983 发表于 2011-2-25 16:12:35 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。: U4 m9 a7 Z- |' ?& A  q8 j

9 o" Q2 d* A  I9 C7 x' c但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦 ...
2 ^6 C) S  |  j% D. ]kwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07

0 ^! Y3 b- D# j  L
% W. x/ g# |# L: Z1 k7 D, d/ T& e! `' U& `9 \% s
    例如边D时间段叫做繁忙时段啊?

梦之星际 发表于 2011-2-25 16:14:00 | 显示全部楼层
用后台嘅意思系转入自己个文件夹?$ Q1 d( H9 e; Z" @: O
kyo1983 发表于 2011-2-25 16:11

$ S& |' c7 j4 j% X. f/ e# `3 }2 C: y2 b- g) p6 c5 k. m
, w% H* H- Z1 v, f
    系115个备份连接,转入自己的文件夹都得,转入后200m以上的文件都可以有电信,网通下载链接

eegbook 发表于 2011-2-25 16:14:18 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。" @! S$ J! f/ I+ I

7 y% l  R7 Z; w% z6 F% U) Q' _但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦 ...
8 J# M6 R1 w& E+ @, z4 \: Qkwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07

}8 a9 y( b. w' O9 p4 M5 E+ }, S6 [$ k* y5 a
/ U. ^1 i0 y  @4 e; i
    绿色版嘅好处,嘻。

eegbook 发表于 2011-2-25 16:14:43 | 显示全部楼层
0 P7 ?) f. u* H' g, M! Rkyo1983 发表于 2011-2-25 16:12

4 d8 @* m# V- d9 o) q2 a' ^1 R3 t& H7 s: n# C3 l4 Q: e4 E( S0 f' t
, Y7 J, F! x7 A. m3 [! ^1 ?
    你现在几多级啦?

penison 发表于 2011-2-25 16:27:31 | 显示全部楼层
一直用U蛋都好快到飞起嘅路过一下无压力

inber 发表于 2011-2-25 16:34:37 | 显示全部楼层
- h# J; m8 I/ ]  z3 t3 J6 Skyo1983 发表于 2011-2-25 16:12

* W# m5 C' j' |/ ~/ h
) @. n( v+ d" b3 g6 ^; W8 i: W1 s! |$ G7 X% R7 o! p
繁忙时段平常人多數幾點用電腦
" Y8 R+ L4 i2 l7 Z7 x2 ]個個時候就系繁忙时段<---個人睇法' o3 V# W$ k* ]# L; y1 G' X
$ x1 v0 k3 K) t, N) j
9:00am-24:00pm都算系繁忙时段" [3 l( D, R, i' T8 W9 S
個人覺得