[青葱校园] kururu,点你相

熊猫仔 发布于2010-1-7 22:19 5782 次浏览 93 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 熊猫仔 于 2010-1-7 22:56 编辑 + w8 \+ [5 J7 Z: X& P) `! X0 L! ?+ B
6 W- x1 e2 y# `
kururu,- @. V$ t# n: h% t/ D
我唔理你睇唔睇到呢贴,
! z5 L# G0 Z3 G* e& G唔理你几时睇到呢贴
& F9 w' C7 j6 ~( a/ j$ F补充下:2 O2 P+ _( h& A
1月8日
, o  a1 |4 i% U  ?+ o4 J, a午休时间,/ A% e- V5 J5 B! Q! C) ~
我将于南北广场图书馆自修室  等你自首( A0 j, j( V4 U0 A! T
(你唔好话我知你唔知南北广场图书馆自修室喺边度啊)
7 W4 Y) c9 F+ w* q6 A1 n我以暗橙+灰嘅外套做迷彩,
# N* K; Y1 l; x  y' K9 q一罐雅哈coffee or milk tea放台头做标记
) U9 n& J/ Z% x$ J# g如果午休已过亦唔嚟自首" k3 F! O8 H) D1 |0 Q
' @/ n+ X% B7 V0 }
中午2点15分,
! G! |4 q; Y0 d' R0 D学校开门之时,/ J8 M4 ^$ y+ K4 w, `
就喺你就擒之日,
: u6 T; c: H1 ]+ I$ L3 D* H& g8 {2 u反抗都喺无谓,# k# R- J4 d" X3 G
  l; s  N7 U* N' ]: G5 R. n
我已经召集数十人围堵学校门口
3 c  ^6 {/ i8 Y# Z. a等待你嘅出现~!

已有(93)人评论

lych 发表于 2010-1-7 22:23:11 | 显示全部楼层
有图有真相,要睇青蛙木目,等你好消息了熊猫。

aubert22 发表于 2010-1-7 22:23:12 | 显示全部楼层
一定要影相啊

tandong 发表于 2010-1-7 22:25:10 | 显示全部楼层
要影大相啦!!

kevinchan 发表于 2010-1-7 22:25:52 | 显示全部楼层
此贴很黄很暴力,但我非常支持# P$ \/ U+ J% t% o/ Y9 Q  {4 q/ ^  Z2 T
熊猫仔,如果你行动失败,我偷偷叫老虎处理你

lych 发表于 2010-1-7 22:27:02 | 显示全部楼层
要影大相啦!!
6 J$ ?' D+ T$ C1 Q- ztandong 发表于 2010-1-7 22:25
此贴很黄很暴力,但我非常支持4 j6 B" N- T7 L. \/ d* U. m
熊猫仔,如果你行动失败,我偷偷叫老虎处理你1 G" a/ l9 `) [$ L0 M! J
kevinchan 发表于 2010-1-7 22:25
) j+ U1 K  i6 K' W
巡逻双雄出现,小心~~~~

kevinchan 发表于 2010-1-7 22:27:12 | 显示全部楼层
再说,学校有无后门噶?或者其他通道,做足安全措施好啵,确保万无一失

tandong 发表于 2010-1-7 22:29:35 | 显示全部楼层
行动失败就吾比竹叶距吃,吃草啦!

lych 发表于 2010-1-7 22:31:32 | 显示全部楼层
行动失败就吾比竹叶距吃,吃草啦!
2 v$ V' v/ x; C& v7 O, ftandong 发表于 2010-1-7 22:29

4 ?- A" y8 i3 N) E佢吃草,咁牛吃咩啊?

lych 发表于 2010-1-7 22:33:20 | 显示全部楼层
再说,学校有无后门噶?或者其他通道,做足安全措施好啵,确保万无一失
- B* e& k1 d7 s; D: n. A! Akevinchan 发表于 2010-1-7 22:27

# H! j7 h. U& J" f% C$ b佢有数十人,几多门口都无用啦~~~~

kevinchan 发表于 2010-1-7 22:41:22 | 显示全部楼层
佢吃草,咁牛吃咩啊?& w  D/ @: s' v' ~6 \( x
lych 发表于 2010-1-7 22:31
你中意食乜就食乜

aubert22 发表于 2010-1-7 22:47:04 | 显示全部楼层
畀你地水左一帖了又,依排水灾泛滥了~