[青葱校园] kururu,点你相

熊猫仔 发布于2010-1-7 22:19 5778 次浏览 93 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lych 发表于 2010-1-7 22:52:26 | 显示全部楼层
你中意食乜就食乜
9 l3 |6 _+ O& mkevinchan 发表于 2010-1-7 22:41
  x3 V$ |( T8 D5 h
牛要吃雀仔肉~~~~

熊猫仔 发表于 2010-1-7 22:57:25 | 显示全部楼层
无相机,无办法~~~~~~~~~
1 K( r1 m/ j5 E+ F  T
- Q9 Z( i' i! e4 n4 e学校后面长年不开,但喺有密道,相信无几多人知道,包括傻瓜青蛙...

kevinchan 发表于 2010-1-7 23:03:07 | 显示全部楼层
牛要吃雀仔肉~~~~
( ]6 Y0 e+ s" \2 g6 z1 ~5 Blych 发表于 2010-1-7 22:52
好,你自己出街买

kevinchan 发表于 2010-1-7 23:03:34 | 显示全部楼层
畀你地水左一帖了又,依排水灾泛滥了~6 i& b" h' \! p& A
aubert-22 发表于 2010-1-7 22:47
大家循例水几下啫,XD

kevinchan 发表于 2010-1-7 23:07:06 | 显示全部楼层
无相机,无办法~~~~~~~~~* ]/ R- l  s* x" d4 @6 }+ I! I. D

, Z1 R' z. f! y, M% [. E9 ~学校后面长年不开,但喺有密道,相信无几多人知道,包括傻瓜青蛙...
9 N' N7 y% L' ?; x2 p: X- `& L熊猫仔 发表于 2010-1-7 22:57
我唔信几十人当中无一个人有照相功能嘅手机

Kiver 发表于 2010-1-7 23:21:57 | 显示全部楼层
kururu,
4 W0 Q8 e0 Y* N0 Y! D' d3 H  Z5 w我唔理你睇唔睇到呢贴,
' v& r& }8 u) V, ^唔理你几时睇到呢贴
) L  p! E: w! n" C- d& k补充下:' s5 b3 r7 N2 s  O% q4 B
1月8日: @8 ^+ e# B& ]* G& P1 r: n
午休时间,
: ~0 I, v: s( \  J$ U我将于南北广场图书馆自修室  等你自首
/ s' r1 p% x3 y; D5 @/ @8 H6 l9 }(你唔好话我知你唔知南北广场图书馆自修室喺边度啊)
/ h$ x/ a; G2 L! k我以暗橙+灰嘅外套做迷彩,. i' }! ^* D+ j, r$ u- d
...( s+ y. d$ p0 ]
熊猫仔 发表于 2010-1-7 22:19

. z" [8 W% y2 J- B" |
; i+ p" `; B9 E我也来踩场啊~~~

kiraljq 发表于 2010-1-7 23:24:25 | 显示全部楼层
哇,kururu好可怜啊,你班坏蛋

aubert22 发表于 2010-1-7 23:25:28 | 显示全部楼层
哇,kururu好可怜啊,你班坏蛋
( y; `! |9 G. x: ikiraljq 发表于 2010-1-7 23:24

1 ^' d. a- h0 t4 g几时到你啊

kiraljq 发表于 2010-1-7 23:27:45 | 显示全部楼层
几时到你啊- H4 P8 q& }8 U7 n' }
aubert-22 发表于 2010-1-7 23:25
# X5 i% n1 M6 X; w
, s4 k8 x% m; G2 K
咩几时到我啊?我张木目d度有翻咁上下的人都见过噶啦

aubert22 发表于 2010-1-7 23:30:37 | 显示全部楼层
咩几时到我啊?我张木目d度有翻咁上下的人都见过噶啦( n- i8 ~4 F$ ]' o- V8 w
kiraljq 发表于 2010-1-7 23:27

~; G, b( F5 r, [7 b咁我唔系咁上下嘛,好多人都无咁上下啦,而且人会大嘎嘛,你都会嘎嘛,咔咔

kiraljq 发表于 2010-1-7 23:38:40 | 显示全部楼层
咁我唔系咁上下嘛,好多人都无咁上下啦,而且人会大嘎嘛,你都会嘎嘛,咔咔
# B: t  }1 R" i! baubert-22 发表于 2010-1-7 23:30
4 z$ Y/ d3 l- Q: S

) X: j3 S0 U% v哈哈,木目?没门,哈哈

kevinchan 发表于 2010-1-7 23:43:24 | 显示全部楼层
哈哈,木目?没门,哈哈8 Q: t2 Q9 m$ r6 J' v0 T3 h- \; h
kiraljq 发表于 2010-1-7 23:38
没门?我哋班后辈帮你开门,哈哈