[每日闲聊] 世态炎凉呀~学生都不当了,跑去当农民

嚣のЪ 发布于2009-12-12 21:12 1346 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2009-12-12 23:35:47 | 显示全部楼层
话说最近QQ农场推出手机版.
8 i. l, B0 w, t" k) r这对于一些住校的"农民"来说可是一大福音~
9 g! M4 ?9 @3 l2 V9 ?
3 l. L5 ^) s' ]0 S9 o+ d场景一
/ z# S6 C3 ~- Y9 ?# J课间,有可能会是上课时间
& ?5 ~9 R* N7 u- n5 R! w/ gA男:偷菜,偷菜了~某某的~
/ t  G2 F$ W0 \) K
2 L" z% l1 s$ V5 N1 ]) {/ o几个"农民"一收到风~统一的动作:摸出手机!" D# J( v7 u1 p
全神贯注地等待着神圣时刻的到来 ...% \8 E0 }6 ]# p" K# k( i$ K/ \
嚣のЪ 发表于 2009-12-12 21:12

+ S! H2 }. F( r9 A1 W& S% s* ~' O" c+ Q& x  `8 t+ o6 f
真的到了疯狂的地步咯
& b5 T3 d8 {2 ?( S/ f/ Y( f" {/ x9 _% Q/ i3 T& _
那他B男是不是对某女有意思呢>?

嚣のЪ 发表于 2009-12-13 00:21:35 | 显示全部楼层
哦哦,仲谂住睇边个仲有玩交流下心得添~~$ T/ b' i; j0 g$ `
aubert-22 发表于 2009-12-12 22:55
  T& G4 J; R, L. Q  l
我觉得这忒无聊...克扣别人的钱会唔好意思...

嚣のЪ 发表于 2009-12-13 00:26:02 | 显示全部楼层
真的到了疯狂的地步咯; b/ k* V  I! s' T1 \# A* T' b' W1 n

. `$ ^- a) j" y/ _那他B男是不是对某女有意思呢>?
, I& u7 `1 U9 y4 Z! }8 r4 D5 bKiver 发表于 2009-12-12 23:35
& ^( R! K4 H" I3 U
不是吧,只是前后位,水友关系.

熊猫仔 发表于 2009-12-13 00:32:13 | 显示全部楼层
手机偷菜只支持s60第三版...分明歧视我呢d windows mobile嘅最原始智能机用户...眼白白睇住比人偷...

平常心 发表于 2009-12-13 05:16:43 | 显示全部楼层
没工开,没得下载,网费月月扣,吾做农民做乜,

kenhai74 发表于 2009-12-13 06:48:42 | 显示全部楼层
我就知道哩个游戏好鬼火,不过自己真系没禁得闲玩哩类DUMP时间嘅游戏嘞!

aubert22 发表于 2009-12-13 09:07:14 | 显示全部楼层
我觉得这忒无聊...克扣别人的钱会唔好意思...
& x2 |- {# [* a' L2 m$ B5 Z  T9 V3 S嚣のЪ 发表于 2009-12-13 00:21

5 M5 R; d% ?3 W咁你可以唔贴人地嘎啫,我都唔贴嘅,因为我用小号放喺自己度~不过你唔玩嘅就无乜好讲咯~

jinguang 发表于 2009-12-13 18:24:06 | 显示全部楼层
这么无聊的游戏也会有那么多人去玩,真无语...

tmdnndx 发表于 2009-12-13 18:44:18 | 显示全部楼层
农民都做唔成的路过

素言 发表于 2009-12-13 19:28:16 | 显示全部楼层
无法理解QQ农村有乜好玩滴人飘过~~~

kevinchan 发表于 2009-12-13 22:06:23 | 显示全部楼层
真係强大,手机版都出埋!咁以后农场就更加“兴旺”了6 T- D' w9 N, U* Y6 K# ]
我乜都无玩,唔关我事

killyou 发表于 2009-12-13 22:07:27 | 显示全部楼层
俾着我宁愿继续做学生学多D野再出黎做野