[粤语动画] 想知道两部片嘅名

东方快意 发布于2009-11-24 20:36 2839 次浏览 32 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-11-25 14:00:07 | 显示全部楼层
我好似记番起你贴出黎嘅系翡翠台播出嘅,呢个视频8分钟果出好似又系咩骑士喔,呢出好似系亚视台播出嘅,呢两出野系唔系龙珠同龙珠二世嘅关系。甘样系唔系仲有一部,因为我记得亚视台播果出主角系第三代勇者。( x& r5 q/ E+ P7 G4 J, m  `8 a

: ]5 g) P. s  L' H/ l# X" \) X) A6 g* `* k3 a
h ...( `$ G/ E! F$ D, [: i7 V
东方快意 发表于 2009-11-25 00:20
呢出好似叫XX美神?我忘记名字了

忠哥仔 发表于 2009-11-27 11:53:35 | 显示全部楼层
NG骑士??
* B) ?) t9 H4 e. _( ~aubert-22 发表于 2009-11-24 22:53

( n. G2 n: }! r$ E7 E$ @就系呢部了,好经典!!

ruiqukq 发表于 2009-11-30 23:30:00 | 显示全部楼层
NG骑士,我有碟.之前

ruiqukq 发表于 2009-11-30 23:30:05 | 显示全部楼层
NG骑士,我有碟.之前

kwanyeung 发表于 2009-12-1 03:14:34 | 显示全部楼层
ATV動畫應該就唔會重播架啦。。。死心都得。
2 U- ]  b$ y+ C8 o9 z近年未見過佢重播D舊動畫。。7 b& c9 H4 c5 f& R# |& T
0 q9 G; _  T. e( }
除非臨執笠之前一次播曬益人。

东方快意 发表于 2009-12-1 12:42:00 | 显示全部楼层
ATV動畫應該就唔會重播架啦。。。死心都得。
9 y" r3 N& h* p( x8 e" q近年未見過佢重播D舊動畫。。" j, F- p8 i1 _3 L
/ o1 I2 m( Q/ c
除非臨執笠之前一次播曬益人。' k5 y- b5 F$ }9 L' b3 h8 X
kwanyeung 发表于 2009-12-1 03:14

2 }$ w; J& o5 P9 T
/ w0 Z* u5 E$ I; Y1 \( V# M问下名,求解下心中疑问而已。我都呢个年纪了,对呢种纯热血动画不是那么感冒了

kevinchan 发表于 2009-12-7 22:21:05 | 显示全部楼层
水猫来收图
. u" n, c( D- I* gKMP播放器截图
! ~+ c/ d) p9 @: q0 f abbr_92585699213cd6bbda4c6fa84bd0c57b.jpg ) P! n  Y: l& G9 n5 }

aubert22 发表于 2009-12-7 22:31:18 | 显示全部楼层
对比图,请无视:

东方快意 发表于 2009-12-8 00:18:18 | 显示全部楼层
又要搞合成啊?不过可惜稳唔翻粤语版。近黎见ATV重播一休僧,话唔定真系有得播