[粤语动画] 想知道两部片嘅名

东方快意 发布于2009-11-24 20:36 2841 次浏览 32 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-11-24 23:20:38 | 显示全部楼层
你系喺winny挂就应该同我同一版本~//////
- d( S3 @; S' D' s  a( f1 @aubert-22 发表于 2009-11-24 23:17
我係挂share嘅x264  MP4版本!wmv版本JS有得下载,JS剧场版都有

aubert22 发表于 2009-11-24 23:21:47 | 显示全部楼层
我係挂share嘅x264  MP4版本!wmv版本JS有得下载,JS剧场版都有( t1 B4 ~0 X( H9 A5 [; h- g
kevinchan 发表于 2009-11-24 23:20
/ ^8 ~3 i" z; h5 Y2 u
截图黎睇下~剧场我都早有咯~

aubert22 发表于 2009-11-24 23:22:58 | 显示全部楼层
仲有国内有个名叫“勇者拉姆斯”,国语版有得下载,我觉得都配得过得去啦
0 Q( ^9 g% \8 p. Tkevinchan 发表于 2009-11-24 23:19

7 y8 a: A1 \" |国语我只留意过反斗剑神,配得好垃圾~

kevinchan 发表于 2009-11-24 23:30:21 | 显示全部楼层
截图黎睇下~剧场我都早有咯~; O0 Z# X) W, T& }& h
aubert-22 发表于 2009-11-24 23:21
可能画面差不多,但容量肯定比WMV的小,才220M一集
3 s! N# S2 A6 A7 r9 O去图先
4 P1 v5 O/ c/ M: m$ S3 }KMP截图:$ W0 B* ?2 A/ [3 g* d9 G$ [. P& p% Z
abbr_9b04e587837925e2e7feb073d1de1a5b.jpg 1 p, @6 q1 V8 j! R1 C
abbr_dc64057d39c7f645bf287cf94d51b91b.jpg / S$ i+ `2 e' u8 X3 A

aubert22 发表于 2009-11-24 23:35:17 | 显示全部楼层
可能画面差不多,但容量肯定比WMV的小,才220M一集  ^/ g' l# p; E8 a2 Y. [
去图先
  ^9 h, N% A0 {) f0 `8 hKMP截图:6 w) L4 g+ g* f0 l1 w
1239185 K5 p& k; s6 U( t
123919$ [- j* t: c0 p3 e
1 Y& k/ L0 s/ B& v' i% I" rkevinchan 发表于 2009-11-24 23:30
6 F2 Z4 G3 K  ], B
我觉得都应该系WMV压x264~貌似我以前都稳到x264版本(唔知系米你呢个),. M: f' I  ^- C- I5 P) s
但无下,下左MMV~有时间有心机考虑下下你呢个版本~

kevinchan 发表于 2009-11-24 23:48:37 | 显示全部楼层
我觉得都应该系WMV压x264~貌似我以前都稳到x264版本(唔知系米你呢个),
2 f4 u" U9 D8 h' Y但无下,下左MMV~有时间有心机考虑下下你呢个版本~& y. l0 X! }# ?+ G) R  l
aubert-22 发表于 2009-11-24 23:35
WMV压x264都唔出奇!但我都係贪佢容量适合收藏啫!但睇落颜色好似淡D,不过仲可以接受!而且咁旧嘅片,我都唔期待会有好好嘅画面质量

东方快意 发表于 2009-11-25 00:20:05 | 显示全部楼层

http://www.tudou.com/programs/view/X9GqBLP1YQc/

! n' G  B- O; U0 m1 y" e, r9 J7 w. B. s' N
我好似记番起你贴出黎嘅系翡翠台播出嘅,呢个视频8分钟果出好似又系咩骑士喔,呢出好似系亚视台播出嘅,呢两出野系唔系龙珠同龙珠二世嘅关系。甘样系唔系仲有一部,因为我记得亚视台播果出主角系第三代勇者。
# v$ C9 r$ |5 C1 w/ X" ?3 w
2 y6 C3 i9 W; q
& k6 T$ S% N- @1 @5 U8 F$ ]! ?. rhttp://www.tudou.com/programs/view/X9GqBLP1YQc/

183334257 发表于 2009-11-25 00:25:25 | 显示全部楼层
呢部野以前都好中意睇得,系ATV少数好片的一部

天使之风 发表于 2009-11-25 10:13:44 | 显示全部楼层
国语我只留意过反斗剑神,配得好垃圾~! |% D( Z$ g1 _2 ]  e" s: }
aubert-22 发表于 2009-11-24 23:22

9 n0 E* w" {: B5 j8 Z- @. _9 y% _7 ^1 V: F! @$ ]" z- J* o
铁剑、、、、不说我都不想起来

天使之风 发表于 2009-11-25 10:15:41 | 显示全部楼层
NG骑士,最近活跃在WII新一代机战中,片我倒没怎么看

billiard 发表于 2009-11-25 10:49:43 | 显示全部楼层
NG骑士!!!!!!!!!!!!!!

火灵猫 发表于 2009-11-25 12:30:45 | 显示全部楼层
咁多高手喺度。实唔怕搵唔到