[动漫周边] 雷霆个假放左好耐喔。。。

东方快意 发布于2010-5-23 23:41 1007 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
洛奥肯定移交比苏强文了,但是长谷川仲有钢炼里面嘅角色都移交埋?之前话佢放假,但是都已经过左好耐了,唔通退左行?希望只系转左去剧集组啦。流川啊~~~. y" O5 A7 {4 L2 o, @! E* b9 `; e
3 S6 {( x7 Q) G! T7 k. \0 v
有无知道内幕消息嘅人啊

已有(10)人评论

moschino 发表于 2010-5-24 00:09:26 | 显示全部楼层
洛奥果度我觉得换啊so唔出奇,本来就喺两个唔同嘅角色,不过我都想佢快D返啊,KURURU嘅配音始终佢最适合

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 00:20:26 | 显示全部楼层
应该仲响度嘅~
3 q. ~4 Q- V5 v8 n7 t+ z: P最近播得最新的《爆丸2》的六个主角当中唔系有个系佢担正咩?
6 ~+ |: [1 [  S6 o+ z- t8 X1 V零秒出手,佢有份配音,但预告唔系佢做,唔排除早配好……/ ~8 i# [$ i1 ?6 h" M) P
而《声朋俱乐部》猫王的访谈提及到佢近排配紧韩剧《意乱情迷》,即最新嘅了,貌似都有雷生担任某角!
( t& k) E$ L% q' u. i. G  }6 g2 _, G7 {: S6 H: m
总结以上节目,应该多数翻佐来……

Ace0210 发表于 2010-5-24 02:13:53 | 显示全部楼层
唔好呀  w6 f3 I  o) o9 X
卡卡西仲要搵佢架

kental 发表于 2010-5-24 05:28:49 | 显示全部楼层
你们还真的知道很多内幕消息嘛!

kenhai74 发表于 2010-5-24 09:01:00 | 显示全部楼层
粤漫社真喺高手如云啊,佩服!

batuu 发表于 2010-5-24 12:00:27 | 显示全部楼层
佢吾會吾做嘅....係吾好吾做AR

东方快意 发表于 2010-5-24 15:31:13 | 显示全部楼层
应该仲响度嘅~3 n1 S. X5 A* {# A! V2 `# Q2 n
最近播得最新的《爆丸2》的六个主角当中唔系有个系佢担正咩?
3 ]6 M. P6 Q! i; g! E零秒出手,佢有份配音,但预 ...
8 ]$ U  K5 T; g% X# K+ f8 bmcnynbajay 发表于 2010-5-24 00:20

4 \. z! l! _1 v; F1 H: O
* J/ E& U$ ?1 f7 a1 [
- l% k& b8 \9 d- c3 \
4 g7 {7 q, h' q1 G, |) r4 d7 f7 K
    钢炼无系比较令人担忧嘅。。。

freedom16 发表于 2010-5-24 22:37:03 | 显示全部楼层
雷霆把声好好听~!第一次听就是配流川枫的~!

那年初夏 发表于 2010-5-27 09:40:15 | 显示全部楼层
现明珠台星期一8点半播新一季《「俏」BETTY》,有雷霆嘅话噉就应该回来了吧!?

gujuji 发表于 2010-5-30 22:54:11 | 显示全部楼层
銀魂嘅唔掂叔啊~~~翻嚟啊~