[每日闲聊] 涂鸦墙~~宣传贴

kururu 发布于2009-11-8 12:17 2212 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呦~~~~
9 Q" x7 x8 k! J9 k, h9 E1 O$ b7 c' e
哩排系发图日吗~!?  ^+ H, M8 @% V8 R

9 T2 C8 g2 Z3 h& m3 B8 Q, l7 [2 z涂鸦墙多左好多新野哦~~~~~暂统计11贴~~~~
# f7 @! J6 s; O5 w0 R/ x
; o; X5 D6 U9 u$ t' a  O$ M8 K各具特色~~~~~
9 t4 K4 H# q# E& r4 Z3 M1 H: L  \- Q$ L: Q, U
小蛙子NO.1推荐~~~~乌蝇拍拍噶[治愈系]~~心灵受伤噶小朋友进............果度有片最美丽噶天空为你抚去忧伤~!5 Y0 ?* P# a6 h) ^' {0 l7 E3 ?- @

7 A" _4 U1 K' V: ~. J* C色狼们可选~~某月噶邪恶系列~!) F0 `& s# \2 {# H) m# \4 c

# ]% C0 w  o/ A% d5 D6 QHOTCOOL2同小B噶都5错~~~~
. i* p; @7 I- H3 K. U小B哩排几活跃下~~~~~~散花~!
9 D& O! h" e! d* |* m- ~* g: T$ f/ {! }4 g3 w4 d: U  u! P
仲有5少噶新人+入~~~~~2 y/ V1 t. y0 _6 I5 }/ r$ [( Y1 V( Q
3 L2 S2 h# {) B" L. C5 j7 ]8 \/ t
最后就梗系厚面皮甘销下自己拉~~~~~要睇5系几正常噶就稳小蛙子我噶啦~~~~~~~下星期考完试番来~一定5会另大家失望噶~!  咔咔咔~~!~!~!
& }% e/ P3 b5 D0 m0 \& T5 P9 K. L4 Y, `7 O" _/ Y

* L0 J9 f. @, d涂鸦墙系个有爱噶地方~~~~~欢迎大家随时光临~!

已有(44)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-8 14:29:10 | 显示全部楼层
一直都有去睇图,次次都留低脚印

kururu 发表于 2009-11-8 14:31:15 | 显示全部楼层
一直都有去睇图,次次都留低脚印
* [% p) m! I9 i" M, G4 [. M7 e9 Dkevinchan 发表于 2009-11-8 14:29
4 Q0 G& J1 J4 _

. k7 C& _" C6 ~( s% ~仲做埋检举大使添..............

kururu 发表于 2009-11-8 14:32:47 | 显示全部楼层
今年可以破5000贴吗~!?$ H# M# l1 u2 y8 R" \2 R; _

, i$ r9 \' N, c4 j期待~~~~~

aubert22 发表于 2009-11-8 14:45:26 | 显示全部楼层
我都强烈推荐乌蝇果个贴,我自己都喺QQ空间整埋相册,咔咔咔~

kevinchan 发表于 2009-11-8 14:46:58 | 显示全部楼层
仲做埋检举大使添..............
: ]: R. @4 Q' rkururu 发表于 2009-11-8 14:31
D人唔好彩,俾我见到啫,.....5000贴,难了,今日刚好3000

alexhus 发表于 2009-11-8 14:54:18 | 显示全部楼层
D人唔好彩,俾我见到啫,.....5000贴,难了,今日刚好3000
/ X* @: `5 F$ c9 G% ekevinchan 发表于 2009-11-8 14:46

* o  p9 w/ k. _& {雀仔做咗巡逻员。。。

kevinchan 发表于 2009-11-8 15:00:23 | 显示全部楼层
雀仔做咗巡逻员。。。
5 _( d% k9 g- c1 o0 o" Xalexhus 发表于 2009-11-8 14:54
我仲带住3个马仔添!(看签名)

kururu 发表于 2009-11-8 15:09:45 | 显示全部楼层
D人唔好彩,俾我见到啫,.....5000贴,难了,今日刚好30007 e# \* ^- P5 L: J3 O7 n
kevinchan 发表于 2009-11-8 14:46

: H5 S4 L4 e' S! t3 s) S
% F: t  S& s* L/ m# b# N睇下有无天时~地利~同人和啦~~~~~~~

kururu 发表于 2009-11-8 15:11:12 | 显示全部楼层
我仲带住3个马仔添!(看签名)( c! H0 v! |5 h  I& z
kevinchan 发表于 2009-11-8 15:00
  s1 Z& b: s! ?. x2 y) M* |
+ u. g; {0 \7 \/ }1 r$ L
睇落果三只似去打雀仔多D波~~~~~~~~

kevinchan 发表于 2009-11-8 15:18:11 | 显示全部楼层
睇落果三只似去打雀仔多D波~~~~~~~~ , j9 k, {& H' p1 V, m/ R* |# A
kururu 发表于 2009-11-8 15:11
睇落又真係几似啵.........不过估计佢哋唔会打我,因为我咁善良* ~; N7 c; O9 o8 o/ S+ _
...

cao0422c 发表于 2009-11-8 15:21:40 | 显示全部楼层
我仲带住3个马仔添!(看签名)
* |" p: O- \+ b$ g4 x9 pkevinchan 发表于 2009-11-8 15:00
0 E" b+ ]7 i" l
三个马仔 咁你米可以叹世界等佢地去do嘢 2 a. p" y6 g/ R" ^2 Z
话时话都好耐冇去过涂鸦墙...快D去岌岌先..

1234下一页