[人物写真] 当国旗变成食物后………………

lmf13 发布于2009-9-14 21:02 2145 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
这个广告创意还行,正好是午饭时间,大家评评哪个国家好吃,呵呵~~" O9 ?4 o0 F4 r& L0 m/ B- k6 \/ e% \9 Z
' _/ t3 x+ @# D- Z
澳大利亚
! P7 V5 F7 p8 x% x
4 ]& I; d5 v% S* T* I( g, d: T巴西
$ F  m2 D/ x" {# E, a0 p# {
3 z6 R* f7 @, w1 _4 G1 _法国
  f: o) M9 \! B6 K$ h7 @' S8 N. e: ^5 g  e
希腊
5 Z. P2 u2 J; O$ J3 V! K2 \$ T. Q2 T" U' u4 B
印度& W2 D5 W' n- g$ V% _+ a

2 Y+ U: D* w( t意大利  (用的还是意粉...囧)
* z' A& i  @# G: H* y1 y0 g
9 _7 t6 Q: M8 X小日本 (很诱人,一口就能消灭掉): C" s# k7 T# I2 Z$ `7 `0 I2 x% M/ ~1 O
! ]) ]) u0 j6 a: R
南韩 (每次一看到有人偷中国老道士的八卦图偷得这么严肃,就笑得肚子疼)
, @! a* }. j, b1 K$ w2 `  P
1 M2 R9 S3 T" @' p9 F- ?黎巴嫩
/ ?! F+ G) Q) D6 d0 t' ~) G5 h$ u5 `- g! t
瑞士
; _7 y/ ~2 l  L0 b; r9 ]  V; c* B, v% Y1 ?
西班牙
; R7 y- c, [1 x( N4 q2 P' z% u; S' [# W/ |* n' l
越南

已有(28)人评论

kevinchan 发表于 2009-9-14 22:23:07 | 显示全部楼层
巴西同日本真係够晒简单咯.唔中意,哈哈

kyo1983 发表于 2009-9-15 08:48:05 | 显示全部楼层
晕低,图片全部都睇唔到,系未图床出问题了?

kevinchan 发表于 2009-9-15 08:57:47 | 显示全部楼层
晕低,图片全部都睇唔到,系未图床出问题了?/ D9 o! {) J4 S% E4 X  i; p+ x7 W" v: C
kyo1983 发表于 2009-9-15 08:48
我都睇到,证明係你问题

joecube 发表于 2009-9-15 14:12:31 | 显示全部楼层
創意度滿分唷
6 x  {( Y* b+ `, K最厲害是採用當地的特產食品拼成國旗

my1988170 发表于 2009-9-16 10:00:13 | 显示全部楼层
我睇唔到图

阿叮 发表于 2009-9-16 23:12:49 | 显示全部楼层
一张都睇唔到...= =.... t0 L8 q! j& c( a" [+ X
不过真系好有兴趣睇阿...>.<....

kental 发表于 2009-9-17 18:36:02 | 显示全部楼层
图图系米有问题呢!我刷新左哈多次都体唔到!

天使之风 发表于 2009-9-17 21:01:10 | 显示全部楼层
叉包。。衰雀点睇咖。。。

嚣のЪ 发表于 2009-9-19 02:05:15 | 显示全部楼层
好想食~/ F( B$ ?$ N; z$ r
前提是:飽不?

Ranma 发表于 2009-9-19 12:38:23 | 显示全部楼层
我地呢??⑤粒星星唔难拼啊~~~

my1988170 发表于 2009-9-20 15:43:12 | 显示全部楼层
今次进来居然睇到。。
9 V+ o2 x2 l' S& k6 P韩国蛋糕上边个朱古力好想吃

123下一页