【新世纪福音战士TV2003重制版】【日粤英合成版】【全26话共30集全部完毕】

kevinchan 发布于2009-9-16 23:35 34909 次浏览 501 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jmlee 发表于 2009-9-25 09:42:00 | 显示全部楼层
重制版是不是数码修复啊?定是重新制作过隔,画质会不会好好多啊?

kevinchan 发表于 2009-9-25 10:07:11 | 显示全部楼层
重制版是不是数码修复啊?定是重新制作过隔,画质会不会好好多啊?0 A: F. r* x/ k$ \) A2 I% U0 V
jmlee 发表于 2009-9-25 09:42
应该唔係数码修复。我谂係重新制作过嘅,因为之前有位朋友都发现咗呢部同旧版有D唔同嘅地方!画质方面好唔好就见仁见智咯...呢个版本我係share上 下载过几个版本对比过先决定下载呢个版本嘅,画质绝对比旧版好啦

Danted 发表于 2009-9-25 16:52:15 | 显示全部楼层
好经典的神作

kin1107 发表于 2009-9-25 17:13:19 | 显示全部楼层
thx...

ykcheung 发表于 2009-9-25 21:26:35 | 显示全部楼层
嘿嘿,就等著打包呢!!!!

my1988170 发表于 2009-9-27 11:51:56 | 显示全部楼层
多谢晒
3 M% _9 Y6 g, A) R估唔到嘅快就更完了

ddarcy 发表于 2009-9-27 12:39:25 | 显示全部楼层
看过截图, 感觉画面被拉阔了.
6 }$ x7 Y0 z. }5 R; ^5 Q7 t9 @请问片源也是这样吗?

kevinchan 发表于 2009-9-27 14:11:57 | 显示全部楼层
看过截图, 感觉画面被拉阔了.
1 i& K7 ?9 @0 A5 O+ h8 L请问片源也是这样吗?! x' l9 I! s2 Q6 L' p) m4 B8 F
ddarcy 发表于 2009-9-27 12:39
片源係咁,我无设置过其他嘢

天使之风 发表于 2009-9-27 18:28:38 | 显示全部楼层
衰雀。。发资源唔出声。。我宜家先睇到。、、、、

天使之风 发表于 2009-9-27 18:31:34 | 显示全部楼层
1 O8 w5 g' i! Z4 l
3 B* y- s  {: B0 ]8 z{:5_324:}点解我购买完合集的txt都未按下载就唔见左个txt了。。
! c6 N! R  Z+ w, h6 ]0 m8 F0 }" I* C* Q+ {* ^" i. X& Z

kevinchan 发表于 2009-9-27 20:01:51 | 显示全部楼层
{:5_324:}点解我购买完合集的txt都未按下载就唔见左个txt了。。
  W! n5 q1 W, G) \( @4 }0 w1 @9 N' j0 _
0 a& g( `: T6 ^9 j
天使之风 发表于 2009-9-27 18:31
我呢度有显示啵。好明显係你问题..试下换浏览器看看

天使之风 发表于 2009-9-27 22:06:02 | 显示全部楼层
我之前都显示有啊。。按完购买就消失左。。。9 B% D+ A. ?: r: [* t* J7 n. |/ [

9 L2 r2 Q6 Q0 Q% R9 {我换IE去开都系冇。、、