【新世纪福音战士TV2003重制版】【日粤英合成版】【全26话共30集全部完毕】

kevinchan 发布于2009-9-16 23:35 34719 次浏览 501 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-9-20 22:47:39 | 显示全部楼层
再更新6集,继续努力

tenpp 发表于 2009-9-20 23:45:37 | 显示全部楼层
支持,更新到第18集...............

my1988170 发表于 2009-9-21 11:07:50 | 显示全部楼层
嘅快又更佐。。。下唔切啊

lafonda 发表于 2009-9-21 12:37:34 | 显示全部楼层
NGE is great anime, still remaind me 90'

183334257 发表于 2009-9-21 17:48:26 | 显示全部楼层
几日无来就更新得咁快咯,呵呵! y# r5 y$ p' N" a3 A5 F  [. k1 v$ u
一直想稳EVA的好版本,但系都无一个满意的,呢个系最满意的了
, v% a' O& D  u% P1 F  A/ i等到发完再下了,辛苦晒楼主啦

kevinchan 发表于 2009-9-21 18:54:01 | 显示全部楼层
更新到22集video版,仲有最后几集,继续加油

2497341O1 发表于 2009-9-21 19:29:01 | 显示全部楼层
手上有另一个版本片源.  390M一集的.      唔知同楼主个版本边个清D呢.  
' L+ x4 C& r! N" K$ Qhttp://www.verycd.com/topics/7800/      我係呢个版本.

kevinchan 发表于 2009-9-21 19:45:14 | 显示全部楼层
( l1 V. {5 Y/ ]; G3 x7 U% h
手上有另一个版本片源.  390M一集的.      唔知同楼主个版本边个清D呢.  8 O1 y, ~. C% B0 o/ m
http://www.verycd.com/topics/7800/      我係呢个版本.# n/ P- B& l0 Y" _& p  T0 l& `* \
2497341O1 发表于 2009-9-21 19:29
呢层要对比过先知,不过我无可能去电驴下载一集嚟对比,因为嘅度下载超慢,所以对比都係由你嚟做啦.........另外,你嗰部有无同eva-fans嗰部对比过呢?
7 i% H6 [, M6 e' ~: ?, t9 X; z" ]/ S. K1 e' R0 _6 O9 q6 y
仲有,你呢部好似无21-24嘅onair版啵?我只係见到video版

cckhunter 发表于 2009-9-21 23:02:30 | 显示全部楼层
好贵啊, 快沒錢了

ngyan1600 发表于 2009-9-22 00:02:56 | 显示全部楼层
30集???我記得只有26集.......加埋電影版都係28集...

kevinchan 发表于 2009-9-22 07:50:41 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-9-22 08:05 编辑 0 L2 W+ ^& ~: a6 E6 s# ?$ t
30集???我記得只有26集.......加埋電影版都係28集...8 F) {! z. @  {- C* w) I
ngyan1600 发表于 2009-9-22 00:02
一楼有资料说明....原1-26+重制的21-24video版4集=30集...就係咁样一回事

kevinchan 发表于 2009-9-22 20:20:10 | 显示全部楼层
全部更新完毕,第一次合成作品终于搞掂