【新世纪福音战士TV2003重制版】【日粤英合成版】【全26话共30集全部完毕】

kevinchan 发布于2009-9-16 23:35 35005 次浏览 501 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2009-9-22 20:24:31 | 显示全部楼层
全部更新完毕,第一次合成作品终于搞掂
% W& r0 H- ]. z$ Z# A  }kevinchan 发表于 2009-9-22 20:20

8 k  n1 @& c# m" x1 H1 t) k, ^# h( J+ R
我都來講句辛苦曬了~* X3 q: V. b# u2 W

$ v( q  o! k4 ^& O# c9 J5 u2 x! D我同你都系初哥來~大家繼續努力系了~~

kevinchan 发表于 2009-9-22 20:42:06 | 显示全部楼层
我都來講句辛苦曬了~
% @0 T2 b" Q) {* R/ d) I0 M* x: d+ Y1 ^7 b" d
我同你都系初哥來~大家繼續努力系了~~5 P4 s% s5 U( M" x3 x3 d; U  N
mcnynbajay 发表于 2009-9-22 20:24
呵呵,the same to you!多谢多谢,有人鼓励就有动力

darrennsz 发表于 2009-9-23 09:56:42 | 显示全部楼层
thank thank

darrennsz 发表于 2009-9-23 10:00:00 | 显示全部楼层
can anyone tell me why can't i download these ??

kevinchan 发表于 2009-9-23 11:11:38 | 显示全部楼层
+ Z' J/ v* S% h, A
can anyone tell me why can't i download these ??: r$ `, _  i2 C
darrennsz 发表于 2009-9-23 10:00
I don't think you  have enough privileges to download.If you want to download it,you must be 30 privileges and have enough money.

183334257 发表于 2009-9-24 00:53:51 | 显示全部楼层
好有速度, }! c& X4 |- d" H2 {+ n& z
多谢晒
2 l  y& \$ G1 {) e( q马上来DOWN

kwanyeung 发表于 2009-9-24 03:17:35 | 显示全部楼层
咁快搞掂。神啊。
9 y9 G# p: h, a) |0 g7 P8 I1 l. a' B; I: i  `4 m* ]$ L# x
辛苦曬。仲有權限譯做privilege 好有創意 =]

kevinchan 发表于 2009-9-24 08:34:52 | 显示全部楼层
咁快搞掂。神啊。0 W1 _/ U3 Z  R( w6 A1 Y: y

|, U+ a3 v' n  B$ @( K' U% S辛苦曬。仲有權限譯做privilege 好有創意 =]. ~9 j  i. W7 k, o& v
kwanyeung 发表于 2009-9-24 03:17
咁应该翻译成咩好呢?多多指教...本人英语水平实在有限

jomalm 发表于 2009-9-24 11:54:30 | 显示全部楼层
楼主可以发个全集的收费附近一次下吗? 谢谢

kevinchan 发表于 2009-9-24 12:51:57 | 显示全部楼层
楼主可以发个全集的收费附近一次下吗? 谢谢( `& M. m9 M* t# H) f) J
jomalm 发表于 2009-9-24 11:54
你睇唔到咩?我已经整咗咯嚄....我谂我都係放係第一位好D,显眼D!

kwanyeung 发表于 2009-9-24 20:21:45 | 显示全部楼层
權限譯做privilege 其實都冇咩大問題。。0 Q" W( m3 \# s
8 K2 k0 `3 m6 i0 h& v
我諗rights, authorites都得掛???我都唔係好知 哈

kevinchan 发表于 2009-9-24 22:50:52 | 显示全部楼层
權限譯做privilege 其實都冇咩大問題。。
% \( b5 k$ x) w' F- ?0 P" F: O. I4 s8 _7 W; m
我諗rights, authorites都得掛???我都唔係好知 哈& n4 M9 H3 w7 d7 h
kwanyeung 发表于 2009-9-24 20:21
唔理佢啦,人地睇得明就得啦!....起码你明