[新闻资讯] 凌晨邻楼大火~

熊猫仔 发布于2009-8-3 13:03 2427 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-8-6 12:38:13 | 显示全部楼层
其實我都試過聞到啲窿味。。以為我部機- -
. u/ Q. z, b) I' s: u
! ^3 d8 z0 @* B, x: I" h4 y後來又發覺好似唔係。。嚇死人。。。
( \0 x4 r. E; u$ ^
- c! p% T* V. F( b2 O% a熊貓小心啲@@ 可能下次輪到你-V- 2 E& W9 h; v% C7 |2 w, b; R
kwanyeung 发表于 2009-8-5 11:16
8 z: E$ s. Y1 o) u9 L
, q% {' U$ M! f" a' o
我睇到啊~~~9 l2 |! E- Y2 \' c* J. \( q: c
唔制啊!!!衰野永远都唔会轮到我噶!!!

lych 发表于 2009-8-6 20:49:05 | 显示全部楼层
唔喺焦!喺古铜色!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$ ]3 v( V1 U/ w+ J! z
红烧牛肉!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- o0 w7 ?9 K0 R熊猫仔 发表于 2009-8-5 00:04

7 h. i3 a( D( T. z) F8 l熊猫无古铜色架,要就是黑白~~~- C; k, ^3 }3 e- x8 F: c7 @' J$ ^
天气热啊,吃红烧牛肉好燥架,你都是吃竹子下火啦~~~~

熊猫仔 发表于 2009-8-6 22:32:06 | 显示全部楼层
熊猫无古铜色架,要就是黑白~~~
- \; _5 V/ E6 v, a- i天气热啊,吃红烧牛肉好燥架,你都是吃竹子下下火啦~~~~; v  k" E$ `6 \9 I
lych 发表于 2009-8-6 20:49
. U/ D" n9 ]' B; y; K. u
# G; K* p. x% T! w  u( K/ e) R
牛天生就给人吃,不吃就罪过,其实熊猫都喺肉食动物,只喺抓唔到动物食先食竹~~~

rwx2004 发表于 2009-8-7 01:53:05 | 显示全部楼层
敢咪好惨~~不过你都几定呀