[新闻资讯] 凌晨邻楼大火~

熊猫仔 发布于2009-8-3 13:03 2425 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-8-4 14:48:18 | 显示全部楼层
願主保佑你肥肥白白
8 g, }$ ]3 [( h  H5 u2 w: j9 N嚣のЪ 发表于 2009-8-3 22:13
# O& \+ _% k4 C" K, A3 u3 P: n$ L
" S8 w0 {3 G0 |  }! `% E: X/ @
多谢多谢!我一定会噶~!!!~~~多谢B妹~~~

嚣のЪ 发表于 2009-8-4 16:47:37 | 显示全部楼层
都要有D黑先是熊猫架,焦D就更好了。# {; E4 O1 }/ F% ?# M  Y1 R* u) N. h
lych 发表于 2009-8-3 22:44
5 l' U% b% Q6 t1 Q8 ^1 m5 }
焦佐就无毛了``` 癞痢 % W9 T  U" A- ]7 I6 [+ K- l
全黑就炭熊了~

嚣のЪ 发表于 2009-8-4 16:52:12 | 显示全部楼层
多谢多谢!我一定会噶~!!!~~~多谢B妹~~~
. D/ |) d" N: x熊猫仔 发表于 2009-8-4 14:48
; J' o& n# f1 k$ T; N: S1 d7 S
牛牛话唔啱,应该係愿主保佑你肥肥黑白...
- C4 L* [- \* ~肥肥白白係人家北极熊专用词 熊猫唔够人哋打的~

mrdb 发表于 2009-8-4 19:54:12 | 显示全部楼层
犀利啊~托黄金勇者既福,你无事……但系咁危险你都够胆甘做我真系佩服……

ninaomu 发表于 2009-8-4 21:17:48 | 显示全部楼层
熊猫仔应该上演广州版烈火雄心III。。。。

kevinchan 发表于 2009-8-4 22:13:11 | 显示全部楼层
原来熊猫仔係海珠区嘅

熊猫仔 发表于 2009-8-5 00:04:30 | 显示全部楼层
都要有D黑先是熊猫架,焦D就更好了。( D. Y$ ]' R- G+ H' G
lych 发表于 2009-8-3 22:44
, v4 P# {" V8 s- U& y
+ o0 l, n6 J, t7 C9 G
唔喺焦!喺古铜色!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Y+ `. M: G- ?/ q2 \, d/ U红烧牛肉!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

熊猫仔 发表于 2009-8-5 00:06:39 | 显示全部楼层
犀利啊~托黄金勇者既福,你无事……但系咁危险你都够胆甘做我真系佩服……
5 X+ r! I3 E# w; kmrdb 发表于 2009-8-4 19:54
9 h8 k  p0 M7 }) [2 Z( P

- I' F* B3 t5 T$ s. H0 t因为着火点楼层比我屋企高,其实我屋企无影响,只喺有d烟而已~~~

kwanyeung 发表于 2009-8-5 11:16:00 | 显示全部楼层
其實我都試過聞到啲窿味。。以為我部機- -
( z% u9 L0 j# w3 `4 H+ v3 G* U& }  A* z8 Q  j
後來又發覺好似唔係。。嚇死人。。。8 O& D% Q7 S! r" W; M
# f2 {6 P: H8 s; x- s; D. G) K
熊貓小心啲@@ 可能下次輪到你-V- <---依句你睇唔到

黄建斐 发表于 2009-8-5 13:59:42 | 显示全部楼层
感觉楼主有DD幸灾落祸

kyo1983 发表于 2009-8-6 09:07:07 | 显示全部楼层
系人为定意外先?

小肥牛 发表于 2009-8-6 11:50:17 | 显示全部楼层
5 {) H( M: R/ U; ]$ c
; u  C) D" U1 q1 t4 q; |' O) j, h* o& e楼主的运气不错,要时刻注意防火的说!~~