<死神>动画有无漫画甘好睇架?.

2497341O1 发布于2009-1-13 20:40 1303 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(19)人评论

lych 发表于 2009-1-13 20:49:07 | 显示全部楼层
最好自己比较,其他人的意见都不是最重要的,自己的感觉才是最紧要的。

aubert22 发表于 2009-1-13 21:49:04 | 显示全部楼层
我就一直追住动漫嘅,无睇漫画~好睇系好睇,如果唔系点会咁高人气~但你睇死神动漫要小心,每一集开头都可能睇到你发火~因为
1 j0 n% u' p- U. \' r旧布歹人会带你重温前一集成5 6分钟咁耐嘎~慌死你唔记得咁啊~

Laputa81 发表于 2009-1-13 22:32:59 | 显示全部楼层
动画会插播好多漫画无嘅嘢~~~dum时间···
  A( C; |- P/ T5 Z3 w' P' ?' Z
6 u7 D2 h# ]3 v* @  l1集24分钟里面就有成10分钟喺op、ed、回顾上集内容~~~
) f* C" t8 G  l1 Q+ g# U* x
, P* F$ Q2 p8 Q2 c5 p4 T- K/ \觉得动画嘅好处就喺画质靓、有动感~~~
7 d5 N  R, H7 M# j1 O" n
4 ^2 D" r0 c) ]4 O3 N0 S所以通常动画、漫画都会睇~~~

aubert22 发表于 2009-1-13 22:44:08 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-13 22:32 发表
& K) B5 t$ f0 [8 _$ f: W1 Z7 m动画会插播好多漫画无嘅嘢~~~dum时间···
; V" L* Y, |! q2 A4 ~9 e
5 ]+ B6 a5 a, g) h! l/ [1集24分钟里面就有成10分钟喺op、ed、回顾上集内容~~~
( T, P  ]' u0 t6 a: ]$ m3 i' [
: r$ K9 J! k: m% n1 O7 n0 m觉得动画嘅好处就喺画质靓、有动感~~~
- y9 Z! K9 q) g9 D
! R: h# \# ~! f0 v- `' d所以通常动画、漫画都会睇~~~
; s5 q# V! G3 v  d( E
OP ED无所谓啊,仲可以欣赏啊~最怕区旧布歹人D回顾啊~占左1/5咁滞啊~

ahyin 发表于 2009-1-14 07:30:22 | 显示全部楼层
我两边都会睇 因为漫画比动画快出好多

Laputa81 发表于 2009-1-14 13:19:26 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-13 22:44 发表   x% O4 ?' s! T0 G( z: o

. p* X/ N$ Q/ _' W  y8 JOP ED无所谓啊,仲可以欣赏啊~最怕区旧布歹人D回顾啊~占左1/5咁滞啊~

, i8 ]9 L- w! p( h  q5 n- j+ `5 g

5 k9 n& B. L$ t9 E: x  I死神嘅op、ed觉得都唔喺噉好听~~~

双天至尊 发表于 2009-1-14 16:32:19 | 显示全部楼层
如果漫画好睇,动画必定更好睇啊

Laputa81 发表于 2009-1-14 18:07:04 | 显示全部楼层
喱个喺唔一定的~~~
. |0 X+ C2 [; K9 y* `# Z2 V9 r) A/ N6 A
动画多数有杂质·······

aubert22 发表于 2009-1-14 19:36:44 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-14 13:19 发表
$ [' Y$ S8 k' F! Z3 a; o8 Z
+ Q+ x" b) K. z* J0 \. w
- @- d5 {/ x/ W. g  N1 Q4 I; I) |" n; v" u
死神嘅op、ed觉得都唔喺噉好听~~~
5 t0 I0 C7 _! ]: s. A. d
唔系叫你同其他动漫嘅OP ED比较啊,系叫你同D回顾比较啊~

aubert22 发表于 2009-1-14 19:37:51 | 显示全部楼层
原帖由 双天至尊 于 2009-1-14 16:32 发表 $ g: w4 `4 @2 j/ V( S
如果漫画好睇,动画必定更好睇啊
原帖由 Laputa81 于 2009-1-14 18:07 发表 # l9 ]' J% Z% M1 u* O
喱个喺唔一定的~~~2 k8 k1 d& L7 n

- @: }) a9 d0 S% Z( F5 [: {4 w, h动画多数有杂质·······

+ ~, f, O5 H! L. Z& w' s  L! h; A81讲得岩,动画有好多无厘头嘅嘢渗入~

双天至尊 发表于 2009-1-14 22:41:04 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-14 19:37 发表
) D! U* V" {: S, [: B  r/ e" h2 v; F4 t( u4 @8 I
1 M0 ^0 c/ O8 Q1 D
81讲得岩,动画有好多无厘头嘅嘢渗入~
1 Q, ~2 l" {! C9 }' a
你收皮啦

12下一页