[迅雷快传] [原創合成][勇者急先鋒][粵日雙語][WM9 640x480][更新至第47話完+特典+字幕]

2497341O1 发布于2009-6-9 00:07 35866 次浏览 555 位用户参与讨论     [复制分享主题]
% r, V! e, J1 z# z$ ]
【片  名】勇者急先鋒* I0 Y: i/ e7 o
【集       数】共47話.
. ~$ P' d4 [% A8 p+ W5 O
影片格式】mkv 6 z; a& X9 L( m+ f+ ~
【視頻編碼】WM9 DVDRip [640*480] ( O2 B( [: V' D  z) i( P0 {) E
【大       小】300-400MB

5 g, d2 Y8 o3 D0 C9 Y" `【語言字幕】外挂繁体字幕& Q: r  C! f# V; T3 l$ P9 R$ [
【音  頻】MP3  P& ~0 t8 F. z( J, S
【儲存空間】MU
2 X/ \# H! ^  b2 l/ K8 f        '終于全集完結了,  一如既往的大團圓結局, 阿成同厄爾夫金德博士都無死.  正呀.!     感謝傑仔幫手上傳最後的集數去MU.     附件貼上全集外挂字幕打包,已修改好翻譯并補上缺了的集數. / _3 {$ T7 B" ^, O  ]# W

. l( G3 p; I: ~+ X: `0 w1 V8 i7 ^2 _0 m" f$ P
截圖:    (實際清晰好多)
& h3 a7 h* M" ?- H% K) t( z  }& m7 {% ?. C% }
勇者急先鋒15 - 最危險的遊戲 (640x480 WMV9)[(031680)13-01-09].JPG
  R& _; ?9 F! r5 C 勇者急先鋒15 - 最危險的遊戲 (640x480 WMV9)[(027595)12-57-41].JPG
, M' G# F  \) j6 {% A1 X9 E( {3 |  f0 L  A/ G' r0 M1 r' H
! B* z$ N/ S5 i9 `1 Q7 `* c' E

1 W" P  r8 l" ]. y' N5 H下载地址:& n" ^7 P7 h% {

5 r; z$ v( Z( y4 v- A) v# s' N
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

ninaomu + 2 前次评分输错魅力数值
遗忘爱 + 2 + 25 -1 原创内容

已有(555)人评论

2497341O1 发表于 2009-6-9 00:13:58 | 显示全部楼层
# P2 a& J% ~2 E5 Z" ^6 H" h% F% u) |! b
续上楼 :9 ], r! U4 C7 Z8 S: d! e( t* v
5 m; T# q% l4 r5 d% R6 Q: V
3 K7 N6 ^6 U& e) T
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

勇者急先锋全集MU链接.txt

4.35 KB, 下载次数: 90, 下载积分: 社区币 -5 星梦

勇者急先鋒外掛字幕全.rar

413.33 KB, 下载次数: 235, 下载积分: 社区币 -5 星梦

aubert22 发表于 2009-6-9 00:14:17 | 显示全部楼层
要用力顶啊~我果阵都超爱啊~画质唔系问题~~有粤语就大大地顶啦~~

迪格斯 发表于 2009-6-9 00:19:44 | 显示全部楼层
只能讲,呢套都在我嘅计划中,正准备郁手做的

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:23:11 | 显示全部楼层

- A/ M* I3 a. S- ~哈哈,一直挂紧EM第46集谂住罗个ED2,挂咗几个月都挂唔落嚟
5 s1 Q% M! G: S1 Z字幕全套sub反而挂晒了" z. `3 ]" ~7 T* K  R5 Y. m
) H* k# y, `& A6 \7 o& f1 `" m
多谢晒楼主做第一个出手发布勇者系列合成版嘅人,等你更新够一只碟嘅集数时再嚟捧你场~~~

aubert22 发表于 2009-6-9 00:24:24 | 显示全部楼层
9 H# |3 C9 B# |$ y- L, E迪格斯 发表于 2009-6-9 00:19
& l+ r  _! g7 k" u" U
咁你做做啊即系??

2497341O1 发表于 2009-6-9 00:25:16 | 显示全部楼层
  V. i8 q! S8 E/ n迪格斯 发表于 2009-6-9 00:19
: O1 q+ M1 n$ v' E/ r3 g9 J
2 @( J- X* o/ p6 P- ?
& ]% i* B6 T& [1 `" V. Y. d7 O
嘻嘻~  咁你做其他勇者系列拉.      儿童台仲播左<太阳勇者>同<勇者警察>架嘛~   

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:25:27 | 显示全部楼层
要用力顶啊~我果阵都超爱啊~画质唔系问题~~有粤语就大大地顶啦~~* r6 v5 z$ ^( M0 j/ H0 o
aubert-22 发表于 2009-6-9 00:14
- n& ^, d9 Z. ]- j7 @# |
画质唔喺问题又唔见你down录影版& X" u% B5 j9 b- q* t2 v
水王即係水王

aubert22 发表于 2009-6-9 00:25:34 | 显示全部楼层
哈哈,一直挂紧MU第46集谂住罗个ED2,挂咗几个月都挂唔落嚟: ^3 D9 g# q$ Z# M" Q% C( n
字幕全套sub反而挂晒了
& z5 C2 l9 {! Dninaomu 发表于 2009-6-9 00:23
  s- ^3 z8 B2 @. G. ?9 j
咁睇黎以后有好多版本咯~~

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:26:54 | 显示全部楼层
哩套前半段还好,后半集数成日cut啲惨烈镜头,驳音频时楼主要精细啲哦~~~

aubert22 发表于 2009-6-9 00:27:06 | 显示全部楼层
画质唔喺问题又唔见你down录影版. X  E! w/ M+ U
水王即係水王
9 b7 o5 ]' d+ |/ oninaomu 发表于 2009-6-9 00:25
+ ~6 G! t9 c& N5 n
你咁就错了~~我系水喉仔~你叫我DOWN得边样??任务系要一个个解决的~~我仲有好多嘢未下呢~~

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:29:16 | 显示全部楼层
咁睇你先易后难定先难后易了,咁得闲挂BDRIP整合成再上传
- e- D  `/ Y% m6 C( _我嘅话倒不如百5M一集down晒套录影版再搞其他