[迅雷快传] [原創合成][勇者急先鋒][粵日雙語][WM9 640x480][更新至第47話完+特典+字幕]

2497341O1 发布于2009-6-9 00:07 35878 次浏览 555 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-6-9 00:31:22 | 显示全部楼层
( i. p# j% Z* M0 n
咁睇你先易后难定先难后易了,咁得闲挂BDRIP整合成再上传
! k. H8 U7 l% e我嘅话倒不如百5M一集down晒套录影版再搞其他
' z. h: l- p: U: P2 B0 D$ `8 kninaomu 发表于 2009-6-9 00:29

% t+ |9 O* I6 W; x0 WBDRip早挂晒啦(LULU)~~咁上传紧无理由又停嘎~~
$ N4 R/ {1 \$ p6 t& L6 |' w我差龙珠一代,KY嘅宠物~美少女系列要下呢~~按部就班黎~~勇者系列反正依家突然变得咁多~~

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:34:32 | 显示全部楼层
所以成日概叹生产关系跟不上生产力的发展
: F- p0 W7 N9 Z* `5 z" ^, M第日把心一横买部新脑搞过大水喉宽带先得

aubert22 发表于 2009-6-9 00:36:41 | 显示全部楼层
所以成日概叹生产关系跟不上生产力的发展3 P, k, G) y- m) L
第日把心一横买部新脑搞过大水喉宽带先得0 A. `+ L& @4 Y0 g, O6 m
ninaomu 发表于 2009-6-9 00:34
/ G' k* `' w/ c* q- o
电信嘅LAN接入,10M带宽,每月500大元~~我顶,贵到~~但都好想要~~

2497341O1 发表于 2009-6-9 00:55:19 | 显示全部楼层
哩套前半段还好,后半集数成日cut啲惨烈镜头,驳音频时楼主要精细啲哦~~~9 o: `- Z6 F5 w3 Q% N& N6 P
ninaomu 发表于 2009-6-9 00:26

. u8 G5 W- ?8 x
2 q6 _8 ?- o, m% q( d1 W
. w! a% x  `! Y; a5 Q; l# O係呀係呀..  我之前提前做了第38話.  主角受伤流血个D镜头全部cut晒. 某个二打六杀手出场的镜头又cut晒.   有D地方仲加快左速度黎播.    搞左我好耐.  终于整到我觉得係完美的版本拉.    咔咔.3 M  P* l" {4 y! G3 E
    对了,  你係米down齐D字幕拉?.    分享一下呢.  嘻嘻.

183334257 发表于 2009-6-9 01:16:46 | 显示全部楼层
一直都想有勇者系列合成版

ninaomu 发表于 2009-6-9 01:20:03 | 显示全部楼层
电信嘅LAN接入,10M带宽,每月500大元~~我顶,贵到~~但都好想要~~
' i+ |' p) n9 T+ ^+ s; }aubert-22 发表于 2009-6-9 00:36
10M带宽即係下載速度最高1M吧?虽然不大满意but如果佢能够降到300蚊/月然后包年有折扣我就接受

ninaomu 发表于 2009-6-9 01:22:52 | 显示全部楼层
係呀係呀..  我之前提前做了第38話.  主角受伤流血个D镜头全部cut晒. 某个二打六杀手出场的镜头又cut晒.   有D地方仲加快左速度黎播.    搞左我好耐.  终于整到我觉得係完美的版本拉.    咔咔./ F8 w! G) M  v
    对了,  你 ...6 |2 _% y3 _. n$ d7 Q6 X
2497341O1 发表于 2009-6-9 00:55
1 T4 Q) G2 j$ e7 K% J
哩排BT迅雷FLASHGET电驴交替下载,24小时不停,揾唔到空隙传过你。。。去电驴上Kad网络搜嚟下载吧,16M压缩包,下得完

2497341O1 发表于 2009-6-9 01:36:28 | 显示全部楼层
哩排BT迅雷FLASHGET电驴交替下载,24小时不停,揾唔到空隙传过你。。。去电驴上Kad网络搜嚟下载吧,16M压缩包,下得完2 k$ Z4 Q9 u$ \' C
ninaomu 发表于 2009-6-9 01:22

`8 a+ J; `  U' Y3 k
" i2 N, c! M/ j" \7 |, y, B4 q) N6 O
    教育网挂电驴好鬼攞命的..     16M压缩包唔系好大遮.   得闲的話就QQ中转或者MU或者Rayfile俾我拉.   唔该晒`   嘻嘻~

ninaomu 发表于 2009-6-9 01:46:26 | 显示全部楼层
好的,咁得闲时我传到永久盘然后贴係你哩贴顶楼吧~~~

manofman 发表于 2009-6-9 03:37:40 | 显示全部楼层
个画面咁光既?咩事?

kwanyeung 发表于 2009-6-9 03:50:13 | 显示全部楼层
- }, w" S8 |6 saubert-22 发表于 2009-6-9 00:36
% b( {3 I, z& t- K# B2 o8 G$ S
話說我都係10M一個月要100加幣呢?. q9 M" R, f) v, f9 u7 f2 ]# h
大約600至700HKD 貴過你

kwanyeung 发表于 2009-6-9 03:52:35 | 显示全部楼层
多謝曬。有合成版仲係MU。岩曬我。
/ }1 K: J. [, l6 Z1 f1 t話說你個帖個格式咁似我既。。 ~0~