[每日闲聊] 好郁闷啊!!

彩虹V佐助 发布于2008-12-31 09:36 1159 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
买了一整套的美少女战士压缩碟,平时很少买压缩碟的,因为找不到DVD版,只好买压缩,哪知道回家播放时完全不是TVB配音的,不知哪些阿猫阿狗配得那么难听。。。。。郁闷啊!!!!又不能退货。。。一整套买了我差不多一百块。真不值!!!!

已有(28)人评论

aubert22 发表于 2008-12-31 09:41:32 | 显示全部楼层
LZ够可怜罗,我宁愿慢慢下都唔冲动去买啊,而且果度无电脑畀你试嘎咩??买之前你又无问清楚有无得退嘎咩??

紫舞枫林 发表于 2008-12-31 09:56:39 | 显示全部楼层
原帖由 彩虹V佐助 于 2008-12-31 09:36 发表
* Q  A+ w" d$ ~. ^) C: a买了一整套的美少女战士压缩碟,平时很少买压缩碟的,因为找不到DVD版,只好买压缩,哪知道回家播放时完全不是TVB配音的,不知哪些阿猫阿狗配得那么难听。。。。。郁闷啊!!!!又不能退货。。。一整套买了我差不多 ...

5 I6 a: V3 ]0 M; K# O: G0 \. I( c$ a- Y. N
握手!~我也做过这事······

aubert22 发表于 2008-12-31 09:59:07 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-12-31 09:56 发表 8 U" ~# b) i9 f% j( O5 w

& S. Y  D6 z- Y! F2 N; v1 r% e, M# B) [8 N" L) a2 D  \) B, j+ v& l
握手!~我也做过这事······
+ P5 R. i$ k* Q% m6 I( V
呃...... 女人都兴甘做嘎~~

nyyyyd 发表于 2008-12-31 10:29:58 | 显示全部楼层
唔好咁心急,寧愿唔睇都好過而家后悔。

aubert22 发表于 2008-12-31 10:32:59 | 显示全部楼层
原帖由 nyyyyd 于 2008-12-31 10:29 发表
8 M1 j2 l+ H0 h, n! C唔好咁心急,寧愿唔睇都好過而家后悔。

0 g0 G0 i. I4 P/ s; {' o, X呢位靓女就讲得唔错啦,唔洗心急,慢慢黎(不过其实我都好想睇嘎 )~

mymuro 发表于 2008-12-31 12:04:44 | 显示全部楼层
无所谓啦,女仔成日买一大堆衫都无着过几次就dum享衣柜度啦
( l8 C/ n3 j, t( W4 [* L1 o- @6 {6 |. D! F8 o: r
话时话,之前边个话C.C.C少女仔嘎,今日咪好多咯

伊凡杰琳 发表于 2008-12-31 12:35:44 | 显示全部楼层
我就无你地甘上瘾啦,我觉得有电脑,并且能上网,就可以随时去土豆或其他视频网睇啦.唔使买碟甘麻烦

mymuro 发表于 2008-12-31 13:11:39 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2008-12-31 12:35 发表 ( C$ Q5 k9 d1 W& \
我就无你地甘上瘾啦,我觉得有电脑,并且能上网,就可以随时去土豆或其他视频网睇啦.唔使买碟甘麻烦

3 r7 f+ `, a  u' L9 Z2 h土豆画质太差 除非无得捡,否则唔上网睇 . P3 _7 Z# m2 M. T3 `2 d3 F7 e! c
如果好钟意个话值得买来收藏嘎

aubert22 发表于 2008-12-31 13:29:58 | 显示全部楼层
原帖由 mymuro 于 2008-12-31 12:04 发表
5 N# }( ~! ~) D9 p. B6 h3 `+ ~无所谓啦,女仔成日买一大堆衫都无着过几次就dum享衣柜度啦 8 D3 c1 E* P- W' O! b
- ~4 A9 B  @, S8 Y  G& N6 d  t
话时话,之前边个话C.C.C少女仔嘎,今日咪好多咯

+ A2 o. j& U$ k& O. y- U" e今日我系度啊嘛,D靓女米出洞咯

aubert22 发表于 2008-12-31 13:31:11 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2008-12-31 12:35 发表
, X* L" J' s7 z我就无你地甘上瘾啦,我觉得有电脑,并且能上网,就可以随时去土豆或其他视频网睇啦.唔使买碟甘麻烦
4 D: s2 U9 Z! Q2 |: r7 s8 v
伊凡就讲得无错啦,唔好太上瘾啊(虽然我自己都上晒),叫BF买就OK啦

aubert22 发表于 2008-12-31 13:32:02 | 显示全部楼层
原帖由 mymuro 于 2008-12-31 13:11 发表
, s3 }; D0 u0 Y* D) ^4 t. y( Y) Y9 P  K7 e5 X% h* ~- b) R) v2 Z: s6 }
土豆画质太差 除非无得捡,否则唔上网睇
) \8 i4 h0 p+ U2 O如果好钟意个话值得买来收藏嘎
3 T! P. {2 m; U- O' |
恩,收藏先系王道~~可以重温,又可以一代传一代

123下一页