[迅雷快传] 推荐一只下载MU嘅好软件——Universal Share Downloader

GavinDX 发布于2008-12-9 12:25 7659 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2008-12-11 12:23:00 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-12-11 09:58 发表 , {, O  S. M! t
...........
( ^9 J4 m' J  f- k. d- N8 H  f" V
# E0 _# T% }5 J' ^. {% i& R" [连不上,比起我说个只仲衰,( h$ w$ L+ W; k6 l, U

* v* U0 W& ?7 m' m3 E$ @6 l我讲个只时得时唔得,呢只我完全唔得,你是不是用AD加?
" X' Q' j/ ?. E$ [2 d
我系用ADSL,不过,应该冇关系挂?我就同你刚刚相反啦,我用Rapget完全唔得,之前都仲系时得时唔得嘅,但宜家已经完全唔多咯。呢只我宜家用得好好,好正常,方便左好多。

417746681 发表于 2008-12-13 22:15:46 | 显示全部楼层
校园网问题挂,正在愁紧用个MU软件DOWN野要自己手动来,LZ就出现左介绍呢个软件啦,不过好似正话我就系网上见到有人介绍个USD,我以为咩添,衣家知道啦......多谢分享

alexhus 发表于 2008-12-13 23:02:32 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-12-9 12:49 发表 2 A2 b7 m$ @4 p- ]% b7 h& Q0 `
MU会飞的是种罪过

, ~' K) z5 P! X' @咁H大叔,我咪好大罪。。。

alexhus 发表于 2008-12-13 23:03:44 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-12-11 09:58 发表 3 V# o0 Y4 W: L- ?+ C5 S
...........
! e. I) i1 K5 `0 a8 q6 I% C  r  P' t* _5 d8 _
连不上,比起我说个只仲衰,
& d$ o, K& z! s! [5 U% T5 J7 t- v6 Y1 |2 d, l/ M
我讲个只时得时唔得,呢只我完全唔得,你是不是用AD加?

* z7 Y+ i- B/ k7 z/ m我都系一个个咁Down算啦。。。

GavinDX 发表于 2008-12-13 23:48:51 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-12-13 23:03 发表 " _8 g( A4 Z+ y7 V; r1 X
9 A# b3 C# Y& Z4 t, F
我都系一个个咁Down算啦。。。
0 C4 d4 w. \( t: i4 }6 I& r2 B
你有冇试过架?

alexhus 发表于 2008-12-13 23:51:05 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-13 23:48 发表
' T4 R5 s/ }, K
4 a7 n! J' G& z: T4 z# w& J8 L3 g! S你有冇试过架?
2 B! ?2 R: `. E9 A3 |. {: k
冇啊,我都系一个系IDM,一个系迅雷咁Down,都有600-800K/S架。。。

GavinDX 发表于 2008-12-14 08:31:39 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-12-13 23:51 发表
8 r9 e3 R! C5 ~/ V% h6 O9 H+ X7 _# P9 D
冇啊,我都系一个系IDM,一个系迅雷咁Down,都有600-800K/S架。。。
  R. N) R) J5 v* b
真系羡慕你嘅光纤。。。。。。。。

417746681 发表于 2008-12-14 15:38:11 | 显示全部楼层
样样我都5掂,我只有乖乖用返个MU自带果个咯.......

kast 发表于 2008-12-14 16:29:28 | 显示全部楼层
迅雷可以下!

GavinDX 发表于 2008-12-14 20:21:42 | 显示全部楼层
原帖由 kast 于 2008-12-14 16:29 发表 2 q, |0 ~, |* l! j4 H
迅雷可以下!
4 F4 w0 @2 K$ R) A  [
朋友,你刚刚用MU啊?睇来你仲未知道我系度搞紧乜,鬼唔知迅雷可以下咩,系下载软件都可以下架啦。。。。。。。

alexhus 发表于 2008-12-15 12:33:03 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-14 20:21 发表
% N# a+ V  u* R: ]/ n* u
1 T) ~: d3 |" O) X5 U5 B: h2 R朋友,你刚刚用MU啊?睇来你仲未知道我系度搞紧乜,鬼唔知迅雷可以下咩,系下载软件都可以下架啦。。。。。。。

" q3 _" x4 ~4 @; [的确呢个软件唔错啊,省番好多时间啊。。。速度唔系几快,不过唔驶按D验证码。。。

417746681 发表于 2008-12-15 22:44:05 | 显示全部楼层
我用迅雷下5掂播,一阵就停左,5同要限制个速度既?不过好似用迅雷下载会封号架.......