[青葱校园] 成長故事*

嚣のЪ 发布于2008-9-29 00:45 2377 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kalaso 发表于 2008-9-30 00:10:01 | 显示全部楼层
B女军瞓吖?
) v# u3 m1 ?, G( i+ J+ N. R! J# g挂住影相5操练 罚你中午顶太阳晒2粒钟  

kalaso 发表于 2008-9-30 00:12:45 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2008-9-29 20:26 发表 . X% @# q' G: B- z" X1 H; Z3 r8 o1 n
唉~~~~我军训都超惨~~~~~~~

: g2 \+ d, x3 B5 c
6 H8 P" V. N7 V1 Y3 c5通日日要青蛙跳
! i  T4 |' t4 L3 g0 j( Y4 v8 ^/ v+ y. G; `4 W3 _; ~
& s+ H$ w5 M, j# K1 J0 ?6 D4 b
PS.你签名太大 睇5到应该睇嘅部分吖

Laputa81 发表于 2008-9-30 09:30:40 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-9-29 16:35 发表 : p; `: d  A5 |' G+ `
$ h$ a# ?5 p6 O0 H
係牙.
8 Q  w% l! k' {4 c, w: n  t, dD行李唔準擺上床,,全部要放在床底.6 t' q8 w8 h! n! j: e! ^' |& N/ g3 ^
到解放果日個個都忙於擦行李包...
9 B: x6 _& ^* e! v( C+ D大間D就18人/間,,細小小就16人/間5 T- o) \; b4 p  o
風扇只有2.3架~ ! _$ r! C& M: J
好彩連續7日都落雨~

. R* ^/ o0 s  R0 e% A1 q7 {( ?0 G& V

# @) U5 u! v+ n+ k/ W- ]" y3 h6 n& t1 U2 d2 |( q
D灰都厚得好嚇人~~~~

Laputa81 发表于 2008-9-30 09:31:20 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2008-9-29 20:26 发表
4 f0 Z5 W# l( R6 t% E1 @唉~~~~我军训都超惨~~~~~~~

6 H% ^) y0 S1 S* Y1 y/ m7 _/ D  r+ H. T/ R) e

l8 c: J* O7 }% z; ?无乜嘢啫~~~
- U6 ?. |$ |6 l/ `4 _, P4 Z
  e6 f  p: s5 f充其量咪做青蛙干·······

sarahytan 发表于 2008-9-30 09:38:06 | 显示全部楼层
who's that person?

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 09:50:12 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-9-30 00:10 发表 ! d2 }- o! D! F; v/ e2 H( Z
B女军瞓吖?
; d: L9 {3 u( }/ S2 k' e/ X. X挂住影相5操练 罚你中午顶太阳晒2粒钟  
) n8 G6 c0 p8 [' {
我班老大[班主任]影的~ 8 K* N2 K' c+ B1 j; `' F# R
嗱,,後面果個唔著軍服,坐響度的也是我們班,) F% C9 M* N+ f* O0 o
因為他是病號-----"咬"柴

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 09:51:09 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2008-9-29 20:26 发表
8 j, y7 h9 |" ?( _+ G( M唉~~~~我军训都超惨~~~~~~~

; i9 u' Z4 G8 e唔慘的,都唔算軍訓~

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 09:55:13 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-9-30 09:30 发表
' b* b( o4 Y. J8 r% _- [: J. v, F; ~- R
, |7 P4 Z3 B+ V1 Y5 E% B0 ]

) K& u8 P, T$ J. E. [- k0 b% n
D灰都厚得好嚇人~~~~

* O9 l! `/ h* {; f  [唔揸掃把,仲好過揸掃把.' |9 N6 z/ I* X( D0 H2 H' S
掃出嚟噶塵仲多過D大粒D噶垃圾~ $ g8 d5 |' L2 p( P8 d2 ^
SO,你唔掃地,教官都唔知,,,D塵本來就相當之厚..

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 10:00:38 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2008-9-29 17:36 发表
9 r) y  a. Y3 c; {% \: [2 y军训的时候最紧要是唔好有太阳晒.........
" q; x1 v4 ^/ N! R) s  m. J/ R
我們是連續落佐7日噶雨,,,
  t6 G/ F: u- Z有一次落佐成個早上,,% W. O+ I) f: w
果個基地是在係太垃圾,,無風雨廣場,,0 f6 u% n" {% s/ t) c
SO成個早上縮響宿舍補眠~ : r* |- ]5 l8 y( j
=====================* Z5 i: _7 U# i" [% Z9 z
軍訓期間我聽到的笑話:' u- z; j# u8 l
) V/ F9 ?5 {- B
在基地軍訓的孩子們高歌:. |" M3 \0 A; W1 X9 p) f
回家,回家,我要回家~~~& F" o/ @+ c$ ?
在家中的爸爸媽媽高歌:
# X2 F" R( o: [# S  q我等著你回來~~

熊猫仔 发表于 2008-9-30 15:17:50 | 显示全部楼层
边个系你啊?

lych 发表于 2008-9-30 15:58:39 | 显示全部楼层
楼主边个是你啊?5 V3 B* z' c7 X( ?& i* d. j
学军体拳可以防狼啊!

熊猫仔 发表于 2008-9-30 16:23:17 | 显示全部楼层
军体拳我都岩岩学识~有几招真系几好洗噶!