[青葱校园] 成長故事*

嚣のЪ 发布于2008-9-29 00:45 2380 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 20 才可浏览,您当前积分为 0
' ^' B4 H! `# i1 F5 `: g# c; F
8 G% S6 k8 L! P1 d9 R/ B
, |0 a# k1 E6 H3 T! K" y* S' [

' b' ~) Q% h" ~  g+ {5 j3 w) H! p0 Q( q: I) f0 A& c: @: x
你們知道這個小朋友是誰嗎? 4 ]& @2 Q& R, S9 ^! b; j; o
2298243184842615108.jpg 3 r7 Z3 x6 c5 B: f6 L9 t
哩度有幾張我軍訓噶相~幾搞笑下~ 9 K& G' o; P0 x; c( K$ v9 w

已有(25)人评论

cao0422c 发表于 2008-9-29 10:03:27 | 显示全部楼层
呢个小朋友米你咯 7 J( N8 z/ g5 Y' d7 N6 _& a
睇5到D图片..可惜 5 k4 o. ]+ d% h2 v+ j4 e
睇到应该会好D...

poret 发表于 2008-9-29 10:57:02 | 显示全部楼层
那个主人翁是谁呀?

xing 发表于 2008-9-29 11:40:33 | 显示全部楼层
距見到陽臺噶角落頭度見到1.包嘢
1 Z, C( l- _2 |0 m/ e0 z  ^ 3 |1 B4 t1 j3 ~1 T
學科學學懵啦
% m& ]/ X: B$ |7 d$ W記住補習下文學- -

平常心 发表于 2008-9-29 11:53:23 | 显示全部楼层
填鸭式军事化吾见得出乜人材,

Laputa81 发表于 2008-9-29 12:35:27 | 显示全部楼层
宿舍床下面灰色个D喺唔喺尘嚟咖???( p0 o( Y# o; Y5 u0 A& j* e* r$ s, z* w

0 q; ~8 R6 u& p$ K% J. R貌似喱个宿舍都·····会几热闹嗄~~~
, P$ u, ~3 [0 b) r' r3 L5 d
) A9 C2 k2 e! e# W5 _' |我以前军训喺3人一房

banny77 发表于 2008-9-29 14:07:33 | 显示全部楼层
果个小朋友吾系你咩??/ u- {7 _* Q0 Z* A/ i4 t
2 b1 J; o/ Y. U3 F, U1 ]
哗..都几辛苦下窝...我都吾多记得以前军训啦..因为我吾想记起..

嚣のЪ 发表于 2008-9-29 16:19:03 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2008-9-29 11:40 发表 ! |! u1 T  Q  e5 `
距見到陽臺噶角落頭度見到1.包嘢. l0 ~$ [9 @/ R+ T# c' l8 d
4 S+ R7 w2 `& t8 J! ~) j
學科學學懵啦
9 e. Q; k- V/ u( a0 Z3 x/ I記住補習下文學- -
$ t. o3 r0 |, h4 ^2 G5 D( n
啊啊啊,手快打錯....唔好意思~

嚣のЪ 发表于 2008-9-29 16:35:13 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-9-29 12:35 发表 $ ~) N3 w) q2 ^) n: b3 Q4 i: X( r
宿舍床下面灰色个D喺唔喺尘嚟咖???
- Y  }: V- M, z7 G; P4 o; s( ]$ r/ t9 s2 e4 @: X4 N
貌似喱个宿舍都·····会几热闹嗄~~~( }1 G- n8 X$ n1 q6 k! w. \$ B

) r* Q: [4 o& w我以前军训喺3人一房

n0 T+ p. Q. D$ @" }係牙.3 Z7 Q! f' Q3 D, a
D行李唔準擺上床,,全部要放在床底.
9 L( @1 Z3 y/ b  X* G8 X& H到解放果日個個都忙於擦行李包.../ T4 b, `. ]9 n. T6 E- k
大間D就18人/間,,細小小就16人/間3 k! c1 R/ r7 W8 i7 x+ i; Q6 @
風扇只有2.3架~
/ u8 T- c! p" N$ ?. I6 |% J# t; Z5 [好彩連續7日都落雨~

嚣のЪ 发表于 2008-9-29 16:36:42 | 显示全部楼层
原帖由 cao0422c 于 2008-9-29 10:03 发表
0 T9 \8 q* v' q1 D呢个小朋友米你咯
1 x" V$ M8 r& w5 H* k! W5 E睇5到D图片..可惜
3 C, ]7 a' P* h( v+ q9 E2 \睇到应该会好D...

! H6 g! m4 W& _( b( g咁你米努力D咯~
3 S  o* p' l8 A) a實有你份嘎~

lqyy2k 发表于 2008-9-29 17:36:12 | 显示全部楼层
军训的时候最紧要是唔好有太阳晒.........

kururu 发表于 2008-9-29 20:26:07 | 显示全部楼层
唉~~~~我军训都超惨~~~~~~~

123下一页