[每日闲聊] 中国系米已经无机会拿金牌拉

zcjian 发布于2008-8-19 16:51 2661 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]
紫舞枫林 发表于 2008-8-20 13:51:18 | 显示全部楼层
帆船夺佐第44金啊

zcjian 发表于 2008-8-20 14:52:11 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-8-20 13:40 发表
: }5 f- E6 c% M( F/ }3 x. w& U美国上届拿到几多金?
! K+ y& ?: O) j3 \: m- G
美国上届先拿到30多金

熊猫仔 发表于 2008-8-20 15:47:58 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-20 13:27 发表 ( \; M2 f6 G5 C% q
* _& k1 e( {: D( M
好像得番好小比赛了喔

6 U9 C) n/ b& u依家都44喇~~~今日应该有46喇~~~
6 O' v9 J. T6 T8 e3 I50~~~easy job喇!~~

zcjian 发表于 2008-8-20 15:49:56 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-20 15:47 发表
2 P. S* o5 t% e$ g/ g+ }3 j% d: j. v- h
依家都44喇~~~今日应该有46喇~~~
1 ]) F+ m* I& K. R" d8 x0 m- w50~~~easy job喇!~~
2 N& X& E# P6 f; ]" m2 _. W
但愿如此拉~我都想拿多D金牌~

熊猫仔 发表于 2008-8-20 15:52:39 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-20 15:49 发表 0 ?9 j; a- x1 ~7 b

& B# H. s& X$ \5 j' A但愿如此拉~我都想拿多D金牌~

W1 x! |$ u) O/ U* Y哈哈!!!我地要亲眼目击呢个前无古人~~~后40年都无来者嘅历史时刻!!!~~~$ B/ p; c  c: \  e

( v: X8 c* I! Q( E除非中国再办奥运~~~最好喺广州喇!~~~

嚣のЪ 发表于 2008-8-20 16:45:39 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-20 15:47 发表
! s: y6 S7 f1 V$ l+ ~
: `: C2 E( ~$ v! q6 {依家都44喇~~~今日应该有46喇~~~) O: U- i) P: u
50~~~easy job喇!~~

- S" |; |+ p+ J  Vthat's right!~

zcjian 发表于 2008-8-20 17:05:34 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-20 15:52 发表
3 U2 @! W. |* Y! d" a
2 q8 H9 D( V# ~哈哈!!!我地要亲眼目击呢个前无古人~~~后40年都无来者嘅历史时刻!!!~~~
+ e9 X9 M! K* k, p: T1 f' [
3 x, p* I* C0 D, h# b( K  r除非中国再办奥运~~~最好喺广州喇!~~~
( i/ J7 Z3 }& J% l1 i% ~- d
哇~你5俾中国下届奥运仲劲啊

zcjian 发表于 2008-8-20 17:06:31 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-8-20 16:45 发表
( W* _  m9 A! a  g" l& {  M; w4 i
- D' x. i) O- Ythat's right!~

. P# @8 T4 }( M+ r0 A6 ^! k睇梗男篮啊,打得一D 都5 easy啊

熊猫仔 发表于 2008-8-20 17:15:53 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-20 17:06 发表 6 h' T5 g1 A2 W$ U2 z

" E" p' W, ?& E. e/ X睇梗男篮啊,打得一D 都5 easy啊

" U" L  w9 A2 m) h1 F7 z
2 K3 X8 n' k$ s, h9 d8 \我都睇紧啊!!!希望赢喇!!!~~~

熊猫仔 发表于 2008-8-20 17:18:51 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-20 17:05 发表
; p' R# p2 [0 O( ~* s) G, a' H1 I; r1 u
哇~你5俾中国下届奥运仲劲啊
, b  S" k* E$ b7 E

/ k! r3 B+ h; c& c# ]  Pd运动员为左今次北京奥运准备左8年~~~加上今年喺东道主先咁威咋!!!~~~今届嘅成绩可以话喺奇迹噶喇!!!~~~3 @. g6 O' N$ N: Y: d6 z
但喺~~~奇迹依家不断被创造,记录依然不断被刷新~~~起码到8.24!!!

紫舞枫林 发表于 2008-8-20 17:36:14 | 显示全部楼层
希望今次能够排奖牌榜第一位啦

熊猫仔 发表于 2008-8-20 17:42:27 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-8-20 17:36 发表 0 N7 K! G6 b( k1 o9 Y1 S2 p3 y: ^
希望今次能够排奖牌榜第一位啦
8 ~* x2 ]! N+ W8 C
今次点都第一喇~~~依家喺睇下可以将呢个奇迹推到边个高度~~~