[电视电影] 哭求魔法小神童加旋

zcjian 发布于2008-10-26 10:31 1302 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
请问边个有齐魔法小神童加旋(tvb粤语)吖,最好喺qq中转站拉,5好喺mu吖,我开5到mu吖~~
# f# O5 f& v" T3 X4 r/ x  r1 ?) a% o7 g8 v
& M; f7 m# i5 V# f
仲有喺机动武神传啊,要tvb粤语啊/ X4 T' J+ ~/ V( k" p+ J
" }3 b% I+ O, l2 n' |! o: y+ B" I

已有(9)人评论

zcjian 发表于 2008-10-26 10:36:43 | 显示全部楼层
加旋超搞笑吖,所以超想睇吖
0 N0 {& U) }# i# R; Q& J5 C: e  s; t4 D' z" N

tandong 发表于 2008-10-26 14:29:17 | 显示全部楼层
无齐,TVB只播到93,配音到101集!

zcjian 发表于 2008-10-26 14:54:41 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-26 14:29 发表 & X  w( v1 u1 D# g# g" F0 d
无齐,TVB只播到93,配音到101集!
, `4 G# t2 f0 m3 ~4 t
下??原来5齐啊,不过有93集都就杀~~

mcnynbajay 发表于 2008-10-26 16:16:09 | 显示全部楼层
请问楼主你想睇定想收藏呢套戏了~,单想睇可以上各大视频网度稳到1-91的TVB粤语版的
( b  I, i9 }# _! |4 y1 z4 ]我知MU度有1-91集,但我无空间+时间来下~所以吾可以帮你分流了~! Z/ }* O7 U6 K4 D8 L( w+ \+ X# x
还有我之前分流果四集因MF被大陆和谐佐,而家下吾到了~

zcjian 发表于 2008-10-26 19:57:38 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-26 16:16 发表
8 u6 R4 O- d3 a* H) T9 }% L请问楼主你想睇定想收藏呢套戏了~,单想睇可以上各大视频网度稳到1-91的TVB粤语版的
, [: ?* a7 Y0 G" t1 d我知MU度有1-91集,但我无空间+时间来下~所以吾可以帮你分流了~
& @1 m9 b, S1 N' f( j4 z5 E, P还有我之前分流果四集因MF被大陆和谐佐,而家下吾到了~

+ A& u# F: H7 U; I梗喺收藏拉,甘好睇~~但mu我基本上开5到喔

Kiver 发表于 2008-10-30 11:10:35 | 显示全部楼层
又是一星梦??
3 B0 W; b: A: @1 o/ n6 m1 F3 p. p% U不是吧
4 q4 D/ V& C$ u2 v
1 l* b( g7 v& }- z9 ]姑寒得厉害

alexhus 发表于 2008-10-30 11:59:05 | 显示全部楼层
系社长你规定架。。。最低一星梦啊。。。
1 g% e, E; ^2 t+ Z* d  M" p* w, b3 n咁我放多D出嚟试下测试啦。。。

zcjian 发表于 2008-10-30 12:40:38 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-30 11:10 发表
8 a! c, U& k* E5 }又是一星梦??) t+ L8 ~# d, [- K+ S! O4 B$ N
不是吧1 O4 \. L6 u4 I1 A" g+ p

, R" Q& v8 V. L' R* p8 B2 Q  k' h姑寒得厉害
2 i! W3 T. y" h1 e
裹个悬赏有咩用啊,我5知先1星梦

jukechou 发表于 2008-11-19 20:58:04 | 显示全部楼层
我都想要吖~!不过好似有啦~!可惜我下不了~!