[动漫百科] 《云之彼端,约会的地方》观感~~~

熊猫仔 发布于2008-6-26 21:43 6775 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
freedom246 发表于 2008-6-28 12:13:51 | 显示全部楼层
果然系一部好动画!
yjb338 发表于 2008-6-28 13:19:48 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-26 21:43 发表 - S# }1 d+ }0 K1 d- x, A
岩岩~~~睇完小Y店长发嘅《云之彼端,约会的地方》~~~抽起条筋讲下一d感受~~~
7 Y  R. |* ?) x3 h2 F, M) o   呢部动画,画质同《秒速5厘米》一样,无可挑剔~~~~~& y( q: C' C, p& {0 M

3 j  P% O3 q! b; v% }  {; C呢部片某d情节比较深奥~例如 平行世界、分歧宇宙,Ar元素等~ ...

9 T8 f* R- l# h* P3 S# Z; {3 e迟地合埋秒速! 素材已经搵到啦!
熊猫仔 发表于 2008-6-28 13:39:24 | 显示全部楼层
原帖由 彩虹V佐助 于 2008-6-28 11:22 发表 5 I! _0 B  {* E
读高中的时候就想看了~感觉很悲哀~我喜欢这样的色彩动画~就是没时间去看~楼主你有下载地址吗?
  e3 \" s% n5 [, T  g/ C3 I( e
) s& e6 B! w: v( U5 \+ y
去粤漫专卖店稳小Y店长果张贴啦~~~
熊猫仔 发表于 2008-6-28 13:40:48 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-28 13:19 发表 5 y2 E6 h; n/ Y7 }5 v6 ?# f1 o

8 u" `0 N7 l  D" n0 y+ ^迟地合埋秒速! 素材已经搵到啦!
: ~8 @" m  n" ?0 Z" V! ?
  P: u  s. c, L* ?8 B
唔系已经有人合成左咯咩??????`~~~~~~~~~~~~合唔合埋第三部啊~~~~~
熊猫仔 发表于 2008-6-28 13:41:21 | 显示全部楼层
原帖由 921JLR 于 2008-6-28 02:05 发表
0 U* h7 z1 ]$ _7 ^我想问问,三部系边三部

1 K" I/ s6 d2 h8 K/ y, Y9 V# m
8 z0 \0 I0 F( s7 q7 y- C4 `前面果几楼有写~~~~~稳下啦`~~
hotcool2 发表于 2008-6-28 17:55:47 | 显示全部楼层
原帖由 921JLR 于 2008-6-28 02:05 发表 7 T# Q  ?2 r8 X  t0 {! w, [/ a+ d
我想问问,三部系边三部

( I  `6 H5 j* P6 z; D是秒速5厘米,云之彼端和星之声
yjb338 发表于 2008-6-28 20:37:44 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-28 13:40 发表
$ X8 {  h, n* p( K, @, s" a9 i) U1 r; A5 ~

3 j9 s1 i! `9 [) L* G  i' o3 z- V' q唔系已经有人合成左咯咩??????`~~~~~~~~~~~~合唔合埋第三部啊~~~~~
9 l+ U/ Z! S0 K' \
合!三部统一版本!
熊猫仔 发表于 2008-6-28 22:02:30 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-28 20:37 发表 " W" j: X9 {3 |' t& y" A
" j2 ?, s6 K' e! A
合!三部统一版本!

' N6 B+ D  x/ s1 Q% {$ p1 p
( v2 K, S. i; U哇~~~~~~~~~~~~全部都要高清波!!!!!!!!!!!!!~
lych 发表于 2008-6-28 22:19:28 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-28 20:37 发表 ) m5 ?2 K* R" `4 r/ F2 s1 q! }
. M9 n( @' s. U! C& o
合!三部统一版本!
; N! {' I. `6 \
支持Y版的作品,加油!
熊猫仔 发表于 2008-6-29 18:20:07 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-6-28 22:19 发表
1 ^* D4 M6 Q, j, R6 [2 N4 N  x% g) H. b2 g9 D6 x$ E* \. q/ R
支持Y版的作品,加油!

& `5 t% K: W/ P8 [  {6 D+ {/ W1 l! k, r
支持又五见你去download嘅????~
hikaruyin 发表于 2008-6-29 21:37:40 | 显示全部楼层
我就冇咩感想…因為都未有時間睇
neverdie 发表于 2008-6-30 09:02:50 | 显示全部楼层
咁好睇都微睇过? 2 c% J1 a. F2 D- o2 W% A, T
快D去补睇啊!