[每日闲聊] 一日嘅番禺香江```````!!!~

熊猫仔 发布于2008-6-16 23:46 2856 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日同2个F去左阔别9年嘅番禺香江野生动物世界~~~~
1 |. f9 R4 a- P/ m1 _1 ~# n    9年一别~~~感觉只有4个字~~~沧海桑田~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ ~8 e5 R7 N! F2 z9 x! v$ [       好似已经完全唔同晒甘~~~~任何野都好似甘新鲜,以前都好似未见过甘~~!!!!!!!!!!!& \  M4 W+ `& p, l( y
  最衰无相机~~~只系用部手机影左d好差嘅相~~~
; N. ^2 _. i3 ?    同左我D同类拍左20几分钟嘅写真~~~发先真系好犀利!!!我拍甘耐~~距食竹甘耐~~~隔离果几只就训足甘耐!!!/ Q9 K$ N) D& G+ h0 {$ ~
       真系好可爱!!!!!!!我同距地嘅距离唔够一米!!!见距食得甘开心,几想稳把遮拍下距个头啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!# i- Q* L# |/ N6 L0 V
    虽然影左好多想~~~有d想放上嚟~~~唔知大家有无兴趣呢?~~~~~~~~~~~~~~~
2 }  q0 F, l6 `3 a* O. a6 K9 p: G       but图区好又似bank左波``````````~~~~~~真混乱~~~~~~~~~~3 V6 @2 E  M# n# q1 m$ s( u
  玩左大13个钟~~~快散架啦我~~~~要训了~~~希望唔好比人当水贴啦~~~~~~~~~~

已有(24)人评论

kiraljq 发表于 2008-6-17 05:05:16 | 显示全部楼层
上圖,哈哈~
平常心 发表于 2008-6-17 10:04:16 | 显示全部楼层
有机会要去一下,你9年未去,我一次都未去过,
Laputa81 发表于 2008-6-17 10:55:57 | 显示全部楼层
入场费贵咗无???
leafir 发表于 2008-6-17 15:35:37 | 显示全部楼层
就系喽,我也一次都没去过啊,
熊猫仔 发表于 2008-6-17 16:24:26 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-6-17 10:55 发表 " z* o2 [, M$ g0 ~7 ]+ ^: B4 y8 ?9 ]
入场费贵咗无???
1 ]6 B& h* \& A2 [" s0 E1 {

$ t! l8 ~- P4 F1 Q5 G+ v2 X$ F/ s唔记得有无贵噜~~~9 X! ^  j/ X- A6 p
   琴日粗略睇左下~~~票价从90到250都有~~~but唔知有咩区别~~~因为唔洗我钱`````````
. M' u/ y5 e& V: Q) H+ e  我个F唔知系边度搞左3张门票番来~~~~~~~
) ^0 B/ ?3 j6 [6 B8 _
1 _  R: f5 N& u3 r8 v' A大家去果时,如果系答地铁去,系3号线长隆站落车~~~有免费巴士送你去门口~~~唔好比d野鸡车呃啊~~~!!
/ D8 w# Y5 \, ]/ A- `0 w1 |我地差d就比人稳笨!!!!!!!
aa超級p 发表于 2008-6-17 18:15:18 | 显示全部楼层
莪一次都未去過.
% ~3 V: b0 v$ h& f- G+ H% J5 _有機會穩日去去先.
huang 发表于 2008-6-17 19:12:29 | 显示全部楼层
去香江做食粮
lqyy2k 发表于 2008-6-17 20:52:47 | 显示全部楼层
经常变化下先会有人去玩嘛.......
lych 发表于 2008-6-17 21:24:38 | 显示全部楼层
你个F有无优惠券姐.
abc-like 发表于 2008-6-17 21:38:41 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-6-17 05:05 发表 " B6 X% \" f& P/ I
上圖,哈哈~
食番禺 河鮮!!
kalaso 发表于 2008-6-17 23:49:03 | 显示全部楼层
要睇木目木目
123下一页