[粤漫动画] [柯南剧场版6部][粤日双语外挂字幕][DVD合成版]

netasa 发布于2007-11-10 01:27 28734 次浏览 181 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
jomalm 发表于 2007-12-10 02:16:19 | 显示全部楼层
下到現在還是60左右, 几時先下得完.
netasa 发表于 2007-12-10 06:51:58 | 显示全部楼层
唔见有种,你地个个都玩暂停,唔接收数据又唔 发数据,点会快啊! 
' J( n; T( N5 M, {. z7 ~* _$ y& V1 S/ d; x6 |+ Y
仲有前几日有D不明来历嘅电脑攻击我部机,由于要对系统重装,所以无做种几晚同各位讲声唔好意思了!!  
jomalm 发表于 2007-12-10 06:53:56 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-12-10 06:51 发表 ) ^& a! e& Z5 A$ l) k# d! f
唔见有种,你地个个都玩暂停,唔接收数据又唔 发数据,点会快啊! # @" l! H. s3 E" f! Q' |4 I

: G  C* j3 X# v. y- {9 {( i仲有前几日有D不明来历嘅电脑攻击我部机,由于要对系统重装,所以无做种几晚同各位讲声唔好意思了!!  
# @4 o7 S* ~. X/ n4 d' \4 J# v

9 L. T2 X) n+ C/ Z* z; n% V原来系甘, 希望下完过D会员做下seed啊,
jajalou 发表于 2007-12-11 05:48:57 | 显示全部楼层
只欠通往天国的倒计时,多謝分享..........
jomalm 发表于 2007-12-13 12:00:18 | 显示全部楼层
原帖由 jajalou 于 2007-12-11 05:48 发表 3 M0 z$ j2 F7 V- j0 Q; |, J: b
只欠通往天国的倒计时,多謝分享..........

" \2 Z1 C% j. J你就好拉, 我只下完世紀末的魔術師....
madamstar 发表于 2007-12-13 12:32:01 | 显示全部楼层
多谢分享~~~~  支持~~~
平常心 发表于 2007-12-13 15:34:23 | 显示全部楼层
剛剛到76.5%几時先到90%?
rx-rider 发表于 2007-12-13 16:50:40 | 显示全部楼层
就等明年第12 部。。。。。。。。。。。
yin1989 发表于 2007-12-13 17:39:11 | 显示全部楼层
我现在才开始下........谢谢分享啊~~~45
jomalm 发表于 2007-12-14 01:27:56 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-12-13 15:34 发表 4 [1 P1 Y( H7 V& T# l6 |
剛剛到76.5%几時先到90%?

, g& L  z& i- P
) T9 ~+ ?" x1 k2 Y+ z, G我才60多, 现在又不动了, 等待中...
netasa 发表于 2007-12-15 01:24:46 | 显示全部楼层
重要申明我用嘅係超种模式,係个个都传嘅,边个连接得我快D优先传比边个,副本采样率好高,上传上限为50K,平均30K。处于内网中,有一定限制,你地米见唔到种子就暂停唔下载先得噶!见唔到并不代表我不在线的只係你地连接不到而已, 有时有D低完成率嘅下载者会有你地需要嘅分块都不定!!
( }/ i' J  J) b, B  x- b9 ~0 ^" l- h' W, @% w1 c. f
我睇过一D连接IP嘅完成分块,有D係只下左前面嘅,有D就只下左后嘅,有D就前后都下咁D! 将佢嘅合埋就係一个完整嘅种子了。所以你地米将速度限得太细同埋唔好见唔到种子就停下载, 点讲我一个人上传唔晒你地咁多个所缺嘅分块嘅,大家互相帮补嘛!  & J& a. M2 T& M6 K6 K2 a
, B* Z1 y$ l$ _! _
PS:因为做依个种,已经有好多嘢无做种了,同hung兄嘅棋魂讲声SORRY迟D先补番做种,当然仲有好多朋友都一样要道歉,下载完无做咩种唔好意思了,以后补番!!! 
平常心 发表于 2007-12-15 12:59:10 | 显示全部楼层
到時等你同其它一次發佈做种,