[粤漫动画] [柯南剧场版6部][粤日双语外挂字幕][DVD合成版]

netasa 发布于2007-11-10 01:27 28838 次浏览 181 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
loo0808923 发表于 2008-4-4 17:20:50 | 显示全部楼层
现在柯南已经四百九十多集了,很夸张,不知何时才结局
mai_ben 发表于 2008-4-9 14:18:07 | 显示全部楼层
非常喜欢柯南,谢谢!
平常心 发表于 2008-4-9 17:29:33 | 显示全部楼层
有好多人要,继续上传。
ks128 发表于 2008-4-9 23:39:21 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-4-9 17:29 发表 + B; B$ s+ D5 }2 d" U% G0 p
有好多人要,继续上传。

" {9 r5 i( J" Q* J9 w甘之前还有个MKV的2个剧场版噶,你还有冇做种啊??
平常心 发表于 2008-4-10 14:28:20 | 显示全部楼层
轮流做,嗰个停咗下星期再续,下完今次发布就嚟个合种,到时一次上传.
ks128 发表于 2008-4-10 17:09:26 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-4-10 14:28 发表 3 i, q3 I9 U& d8 ~
轮流做,嗰个停咗下星期再续,下完今次发布就嚟个合种,到时一次上传.
6 t* T2 y2 F7 C1 e% Y) b  |" X
之前  迷宮的十字路  果2个我都未下好的,好彩你未删
平常心 发表于 2008-4-10 23:58:36 | 显示全部楼层
有,两种子有冲突,没法同时上传.
ks128 发表于 2008-4-11 00:12:27 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-4-10 23:58 发表
4 m+ |' S5 G0 U5 X3 P: M. G6 O( d有,两种子有冲突,没法同时上传.

: F' H) T3 E- O0 e( J+ a哦,甘你几时做另外果个就PM声比我知啦,呵呵
netasa 发表于 2008-4-11 01:56:32 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-4-10 23:58 发表 1 I0 }8 |. R6 G0 _
有,两种子有冲突,没法同时上传.
: A6 _! _: k6 k4 u

. E% a) _" V0 U, B' k# V. o. b文件一样嘅无变动过,可能用唔同版嘅BC做出嚟嘅种,唔多同挂!8 z) Z  Z" Q) s0 A$ |

* X- W7 U0 B; Y0 A' d2 d6 g由于我单个分区空间唔够大,重新分区是无可能嘅,所以如果出合种我无法帮忙了。 不过我建议未下载完嘅朋友去45所努力一下,到FTP度下载,有100K以上嘅速度!之后我地分享粤语音频下载,下完合番入去个MKV度就得,咁样可能会方便D! 不过FTP可能要达标先用得。 3 \! R$ l9 F8 l6 `, i( V- ^4 J

+ E1 I* ?$ y, ZPS:如果只係音频嘅话,我随时可以补档。
nwcchao 发表于 2008-4-12 17:57:16 | 显示全部楼层
我喜欢合成版~~6
平常心 发表于 2008-4-12 22:13:29 | 显示全部楼层
MKV画质清好多.现在硬盘都好大,没必要再压成RMVB.
ddtang 发表于 2008-4-17 10:35:50 | 显示全部楼层
我又下5到了