[粤漫动画] [柯南剧场版6部][粤日双语外挂字幕][DVD合成版]

netasa 发布于2007-11-10 01:27 28735 次浏览 181 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2007-11-18 10:09:06 | 显示全部楼层
1-10剧场版全收到了
$ H5 S) M9 i" A. }6 \等11出粤语版# I! V! T9 }2 h+ Z7 A2 \! h
N兄你果D MKA唔是好清
( i7 K; y1 `0 G9 n/ f% b收藏的话稳D有1G以上的那些MKV版会好D喔
ninaomu 发表于 2007-11-18 19:22:08 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-11-10 19:02 发表   J0 ]. K+ C2 I
楼上计你睇AV女优的

' c" T& J& d. C, a; Y签名图果个女未拍过片嘎
huang 发表于 2007-11-18 23:39:11 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-11-18 19:22 发表 4 V; Q& T  j! P$ H
$ _/ }7 ?! I3 ]; ^2 \" u% I
签名图果个女未拍过片嘎
, P# @: F; |2 F4 n! r% B; l5 L( x0 S
唔是挂
* i7 {5 b* D0 }- z0 ~4 i有甘架树
netasa 发表于 2007-11-19 00:46:35 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-11-18 10:09 发表 ( s6 q) r' c7 c0 ^
1-10剧场版全收到了
; Y4 ]9 F0 e+ n等11出粤语版
$ X2 X( W" l* V# @) {N兄你果D MKA唔是好清
* ~7 Q( x6 B1 A& N收藏的话稳D有1G以上的那些MKV版会好D喔

/ P0 j2 a3 r- w. L
6 [/ c, [- ~0 X1 A+ |5 T7 ]3 u无睇到咩,写明RMVB啦! 我嘅原文件个个都超1G嘅,不过一开始谂住咁大怕无人想下载,所以压成RMVB啦,惨H264压RMVB係件好痛苦嘅事,浪费我唔少时间,出嚟嘅质量又无想像中好!所以后面D就唔压了,如果唔多人下载就撤种!& a) J( m9 j8 G9 F
) H* b8 A# g5 X  p
如果你想要番之前发嘅依几集高清嘅,可以去45所FTP区度下,有100KBS D9嘅文件粤语配音唔须修改直接适用!关键係唔须要咩条件就可以在FTP下嘢!
平常心 发表于 2007-11-19 13:02:34 | 显示全部楼层
上G又如何,你發我就下,一定要係粵語, 2.7G几時放种?
矮仔 发表于 2007-11-19 17:26:29 | 显示全部楼层
嗯..咋么没有.单一粤语的吗?.不过也下来.开单音箱听都好.
netasa 发表于 2007-11-20 08:58:20 | 显示全部楼层
原帖由 矮仔 于 2007-11-19 17:26 发表
8 n+ y0 F  ^4 \- e嗯..咋么没有.单一粤语的吗?.不过也下来.开单音箱听都好.
! |# E: d9 f/ o5 H; w* J! O3 l
" m! x1 U! @% |* o2 {
唔须要开单音箱的!默认情况下係粤语双声道, 双语係指可以选择回日语原配! 因为日语原配係AC3 6声道的,如果你个声卡係6声道而且开启了所有声道及数字输出(默认係模拟输出),你会感觉到真正DVD嘅音效!所以至保留原配音。
netasa 发表于 2007-11-20 09:02:02 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-11-19 13:02 发表 # A5 S* F* u) l3 m
上G又如何,你發我就下,一定要係粵語, 2.7G几時放种?

" _/ U+ y  a2 b* T9 p! ?* ]( u. `& k& H' J/ W8 x# N
2G果个打算唔发了,直接放个上集出嚟,大约5G多吧。 十字路 同埋 十四番有D问题要解决 如果唔係就一次全集放!!
' A6 T" k3 Z5 H5 s$ y# w/ m1 d/ Y) q  R5 }" x* `
都唔清楚字幕用咩软件压嘅,解出嚟播唔到 晕!
netasa 发表于 2007-11-22 06:24:33 | 显示全部楼层
使用新种,请下载开嘅朋友更新种子。可以使用原嚟嘅目录,方便一下新下载嘅朋友!
3 y% Z9 S0 |! p3 u. E最近BT好似好有问题,内网中上传速度变化非常之大。速度慢请原谅,仲係果句,有心就一定下得晒嘅,同埋10部发晒之前,我係唔会放弃嘅。 请一定留意种子嘅更新! 
cool_ken 发表于 2007-11-22 08:53:21 | 显示全部楼层
果然喺好嘅嘢,超级支持楼主!
平常心 发表于 2007-11-22 14:02:31 | 显示全部楼层
原來一次過發佈,太好,立即下載,多謝,柯南,
leafir 发表于 2007-11-23 00:26:52 | 显示全部楼层
哈哈哈哈……又有得看了,我来支持你,