[粤漫动画] [柯南剧场版6部][粤日双语外挂字幕][DVD合成版]

netasa 发布于2007-11-10 01:27 28730 次浏览 181 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2007-11-10 19:02:09 | 显示全部楼层
楼上计你睇AV女优的
唔知 发表于 2007-11-10 21:29:19 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-11-10 19:02 发表
! }- [+ i* \, j4 X0 r, J, n楼上计你睇AV女优的
0 ~3 v3 l, j' K7 {

- r0 }0 _: i1 q( U; }& s; oH大叔....乜你咁留意呢D的.....
snakewai 发表于 2007-11-10 21:45:51 | 显示全部楼层
唔够积分,支持一下!!
jomalm 发表于 2007-11-10 22:43:38 | 显示全部楼层
多谢分享, 柯南剧场版当然支持啊。
netasa 发表于 2007-11-10 23:54:34 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-11-10 14:25 发表
' I# l# l" k/ _8 E4 Z+ x5 W8 [你不如搞空间下载算啦!

. P: y. r! A! \) G, U/ d0 o. w1 C5 T7 c  Z& f9 M5 i# ?1 t6 t- M
后面D太大啦,无咩心机压RMVB,感觉H264画质好,唔啥得压细佢!所以上传网上空间係年好麻烦嘅事嚟嘅!!
; @9 E+ ~/ K* i, T" S; u& ~3 c5 P- h: _* i5 h& K7 B$ W* B
依个种係长期种,起码到我刻碟之前仲有效嘅放心!!
netasa 发表于 2007-11-10 23:57:57 | 显示全部楼层
原帖由 ellven003 于 2007-11-10 18:30 发表 , x; W( _$ }  l) P( K0 B9 Z
支持下,这个剧场版本TVB有播过的,不知有无TVB的合成版呢?

3 b% \' p9 ~* m5 C- c
8 q, D. v. M' B9 M9 bTVB嘅唔係唔好,不过后面D无再出,而且柯南又....... 所以就算有配音都唔打算合了,始终咁多部剧场版用番相同嘅配音会好D咯!
snakewai 发表于 2007-11-11 00:53:25 | 显示全部楼层
唔使积分个个点下嘎??
火中君 发表于 2007-11-11 12:20:02 | 显示全部楼层
绝对支持啊!希望会出
auyeung 发表于 2007-11-11 14:18:40 | 显示全部楼层
我都睇過喇!唔下載。0 S" a+ m2 C% |
問吓原本日語就係雙語配音?噉係邊兩語?
平常心 发表于 2007-11-12 00:49:46 | 显示全部楼层
实在太爽,一次过放三部剧场版,我正为没上传担心,再次多谢楼主,辛苦啦,
lmf1127 发表于 2007-11-12 02:18:04 | 显示全部楼层
非常感謝更新,希望繼續会出下去~
huang 发表于 2007-11-12 10:13:41 | 显示全部楼层
是咪之前放过出来架啦
7 k, I/ Y9 @. v9 v% y  h& @我感觉好似下过甘3 x( J1 T% _0 E- T% x( p8 z
??