[粤漫动画] [柯南剧场版6部][粤日双语外挂字幕][DVD合成版]

netasa 发布于2007-11-10 01:27 28731 次浏览 181 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
auyeung 发表于 2007-11-23 18:39:01 | 显示全部楼层
撐多次先。好似之前嚟過?
kfcmmxp01 发表于 2007-11-24 14:32:59 | 显示全部楼层
楼主无种啊,请补一吓啊
火中君 发表于 2007-11-25 00:09:02 | 显示全部楼层
好东西感谢楼主啊!
累斗累 发表于 2007-11-27 00:35:21 | 显示全部楼层
无种子
  j4 ?0 J9 \  o# Y. v1 N能不能补补种子啊??
netasa 发表于 2007-11-27 03:23:26 | 显示全部楼层
原帖由 累斗累 于 2007-11-27 00:35 发表 , D! t! U, o! d/ B! ~1 M
无种子
/ k& I: e4 [, r& r' k; n能不能补补种子啊??
5 D: y* {; A- c: l( ?

. f4 P9 R! Q' T- e+ S; D% Y, |讲左啦,仲会有下集,所以依个种子唔会咁快失效嘅,有时我都要下载第D嘢,所以只係有时断下种!放心慢慢下,就算连接唔到种子都并唔代表无得下或无种架!
netasa 发表于 2007-12-7 00:57:31 | 显示全部楼层
问下咁多位下载嘅朋友,下完未? 我见贪婪已经有28个完成,其他嘅外连有几多个完成就唔多清楚了。 应该副本嘅完整性都无咩大问题了吧!   如果唔係太多人未下完嘅我就停一下种,准备下部了! 如果你係9X%嘅话请回个贴等我好统计一下,做种到你完种为止! 多谢合作。
平常心 发表于 2007-12-7 17:16:13 | 显示全部楼层
邊有28下完,每日連上一陣,現在先下載到60%?下完呢人有沒上傳?
netasa 发表于 2007-12-8 01:04:38 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-12-7 17:16 发表 4 N9 R* Q6 y" p+ g- G
邊有28下完,每日連上一陣,現在先下載到60%?下完呢人有沒上傳?
% [; p( E$ @- k2 a, o  ]7 U1 F

8 P: R" i* S7 m: { 梗係有完种嘅啦,咁耐了,只不过你下载得慢,有D人1XXK咁下梗係快啦! 我讲过用超种上传方式,平均每日上传6个钟以上噶。2 c/ Y/ w+ C- k, ^) T: V
贪婪上面写嘅的确係28个种,不过至于係米下载晒6套嘅就唔多清楚了,有D可能只下载一两部呢!  咁好啦,继续做啦,我改用第部机去整下集啦。 讲番果28个D人唔做种我都无计架! 依D自觉啦!  
auyeung 发表于 2007-12-8 12:56:23 | 显示全部楼层
係噉如果我而家先下載會點呢?
getter 发表于 2007-12-8 14:20:10 | 显示全部楼层
係噉如果我而家下載 ok?
snakewai 发表于 2007-12-9 07:59:32 | 显示全部楼层
好弊,我先下得60%几,更弊嘅就系我系得星期六晚同星期日先可以翻屋企下啊, 希望楼主可以系呢两日补下种啦,拜托晒,感谢!!!!!多谢楼主分享!!!!!!
平常心 发表于 2007-12-9 23:33:08 | 显示全部楼层
楼主话同其它剧场一齐发布,为咗收齐,等