[每日闲聊] 新生入學無幾日就玩放血~!!!

kiraljq 发布于2007-9-17 13:09 2774 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yjb338 发表于 2007-9-17 14:34:11 | 显示全部楼层
没吾死人的大学,听多就习惯啦!
累斗累 发表于 2007-9-17 15:43:40 | 显示全部楼层
点解悟跳楼???
( E7 V3 O$ s2 @1 @! o
kiraljq 发表于 2007-9-17 16:35:49 | 显示全部楼层
原帖由 累斗累 于 2007-9-17 15:43 发表
, p! r" f# n- y& r+ s6 t点解悟跳楼???0 h0 X9 ~6 m" X2 c) Z3 k- n
6 R. M' y" @, i# G
可能佢覺得無新意掛~
Laputa81 发表于 2007-9-17 17:37:34 | 显示全部楼层
因为唔适应大学嘅生活嚟寻死???
! N9 g; z8 A* m3 \6 c+ h" S& t( X- S7 N  c
我好想知佢点捱过高中咖???
kiraljq 发表于 2007-9-17 17:46:17 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-9-17 17:37 发表 3 p& k4 O+ U" i# S
因为唔适应大学嘅生活嚟寻死???
- t# Q; C+ g; n% L5 G. z  U! [" L% {0 l! Y. O; L1 `* l' l; v1 J. U- r
我好想知佢点捱过高中咖???
( m- Q: j" b5 m4 ?  ]
咁你去問佢啦~
salafei 发表于 2007-9-17 17:51:03 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-9-17 13:09 发表
0 ~+ T4 p; `4 K+ O* d: U新快报9月16日报道 14日晚11时许,广州大学城广东工业大学大一男生小孔,疑因不习惯大学生活,内心孤僻的他竟用玻璃片割颈自杀,幸抢救及时已脱离危险。
) y+ e6 ?& F3 G% i/ [# n15晨零时10分许,记者赶到小孔所在的广东省中医院大学城 ...

1 D% R4 {. l' k) q" C# X2 O乜而家D人甘脆弱家,无朋友就去自杀?真是太可笑既理由了~~~ 甘既人生存系世上浪费米饭,浪费粮食.....浪费距屋企人养到距甘大,同埋对距既期望 自私鬼~!
salafei 发表于 2007-9-17 17:53:24 | 显示全部楼层
最反感动辄就去自杀既人,自杀既人,是人生既失败者~懦夫~~
tandong 发表于 2007-9-17 18:07:10 | 显示全部楼层
玩放血啊!!我在論坛放人地血不少啦!
kiraljq 发表于 2007-9-17 18:18:03 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-17 18:07 发表 . L! H" F, O3 ^6 J1 C
玩放血啊!!我在論坛放人地血不少啦!

9 [3 W0 D0 V2 x1 Y哈哈~~佢放自己呢~~
salafei 发表于 2007-9-17 18:28:25 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-17 18:07 发表
9 E: Z$ |' |% Y6 x; v6 u0 L$ j玩放血啊!!我在論坛放人地血不少啦!
$ V* B; v; P6 T  l& ^9 \! E
好多人见到你就惊惊罗~
quill 发表于 2007-9-17 23:06:37 | 显示全部楼层
伤害自己的人~~无论去到边到都得晤到原谅
Laputa81 发表于 2007-9-18 00:23:45 | 显示全部楼层
100岁唔si日日有新闻听~~~~~