[每日闲聊] 六一啊~!開個貼過下癮先~~

kiraljq 发布于2008-6-1 12:25 1951 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
哈哈,各位超齡兒童~今日點過啊~?
% @5 z( f) ^) t) \. f: ]  a
! G; `* P; E' b% p' D我都系系宿舍睇動畫乍,又落雨啊~~煩~~

已有(18)人评论

平常心 发表于 2008-6-1 12:30:29 | 显示全部楼层
六一,好,老啦,不过好快有我嗰节日,
kiraljq 发表于 2008-6-1 12:32:29 | 显示全部楼层
父親節~?
平常心 发表于 2008-6-1 12:43:33 | 显示全部楼层
我奔三啦,吾使讲明,有样睇,
lych 发表于 2008-6-1 12:48:30 | 显示全部楼层
六一节快乐!5 G2 H9 k8 p! ^8 R. H( q
有排先到“世界爱护动物日”啊?
kiraljq 发表于 2008-6-1 12:59:29 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-1 12:43 发表
6 H7 ^0 |$ [# Y* [1 ~我奔三啦,吾使讲明,有样睇,
$ z* u6 n/ [( A5 m

6 _* u# G) U+ ^) w9 n0 F5 `哈哈~~好呢,幸福的家庭呢~~遲D發你寶寶的肉照出來~ 哈哈~
kiraljq 发表于 2008-6-1 13:00:04 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-6-1 12:48 发表
6 E( ]' u$ u* P8 y( x4 d9 R: a六一节快乐!
. Q8 R/ C/ f6 \; q+ e0 \9 V/ T有排先到“世界爱护动物日”啊?

3 W7 y. T! v2 i- t& p- W
0 Q9 b  C, k" V( H哈哈,愛護牛牛~?
平常心 发表于 2008-6-1 13:59:36 | 显示全部楼层
牛牛,我都系动物,不过好色一呢,
aa超級p 发表于 2008-6-1 15:07:46 | 显示全部楼层
大傢兒童節快樂阿... 8 b7 U/ l( Q8 O4 A3 e
今日就係屋企睇下動畫片扮下兒童先.
莱迎希 发表于 2008-6-1 16:40:33 | 显示全部楼层
同萝莉聊天度过,童年真是好!
平常心 发表于 2008-6-1 16:42:26 | 显示全部楼层
你仲细,路漫漫,节日快乐,
kalaso 发表于 2008-6-1 17:43:52 | 显示全部楼层
今日明明着得一D都5弱弱) H2 r1 Q! N' k+ b- o& D! Q3 x( e
隔离个阿E(35识7嘅)居然问我啊妈点同我庆祝61窝
1 a( @" v. ?2 P, L0 s; y5 n7 ~真系............
12下一页