[每日闲聊] 潜水多年,翻黎探下老朋友,识下新朋友,半水帖,哈哈~!!!标题要长~~~~~!!!

kiraljq 发布于2009-12-3 10:44 2607 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(62)人评论

kiraljq 发表于 2009-12-3 10:45:36 | 显示全部楼层
呀~签名以前用的论坛空间链接失效啦,改改先,沙发一个~

天才不二 发表于 2009-12-3 12:31:30 | 显示全部楼层
我系新淫

kururu 发表于 2009-12-3 12:46:26 | 显示全部楼层
呦~~~真系好耐好耐。。。。。。。。。。。
* J" P3 C9 Q3 S3 s4 M$ r* w: z+ e& F+ D% u
耐到你同水神我都5再盼咯~~~~~
5 T+ F9 j0 G. N; }* T+ T) D: q
6 m8 ]# Q1 }/ Q0 U仲记得有只KURURU就够啦~~~~~~

cao0422c 发表于 2009-12-3 12:57:45 | 显示全部楼层
我应该都算系新人嘅...

kevinchan 发表于 2009-12-3 14:08:06 | 显示全部楼层
又一位老前辈返来,欢迎啊,严重欢迎啊

netasa 发表于 2009-12-3 14:17:40 | 显示全部楼层
永远17岁嘅路过!! 见见前辈伟人。

kiraljq 发表于 2009-12-3 14:46:47 | 显示全部楼层
呦~~~真系好耐好耐。。。。。。。。。。。
" l0 F/ m2 ]8 M& R) b$ _3 d
8 s- @+ Q; h  J( }" T9 ?耐到你同水神我都5再盼咯~~~~~- [5 }% |. d- \2 N* y  V# X+ r

5 M! z% ]2 \: K仲记得有只KURURU就够啦~~~~~~+ l, `& b5 Y" d
kururu 发表于 2009-12-3 12:46

5 N6 [" l( s2 I2 X2 ]9 n
" H0 n& W! B6 m- v/ S9 j0 {哈哈,曹长一直以来都咁活跃哈,唔好喊晒口咁啦,嘎嘎 3 N2 A# j( U: Z6 r  Y: B) C) O

! f, v6 I7 x% q  B乜水神都下潜左好耐啊?

kiraljq 发表于 2009-12-3 14:49:01 | 显示全部楼层
永远17岁嘅路过!! 见见前辈伟人。
0 b: h- b# \  ?4 o5 Knetasa 发表于 2009-12-3 14:17

! n. |! ]- M& @& X" L+ h* p
2 j6 ^- \( u1 _  Y3 S. u, L呵呵,你都好似系度好长时间噶啦

牛MoMo 发表于 2009-12-3 15:32:50 | 显示全部楼层
最近興前輩回歸啊- -....6 S' t5 w9 E; O% M
喺因為到年底嗎> <...
( i$ Q& q8 H! |* p2 p9 @! B+ i9 U
我喺十足十嘅新人...來圍觀眾水神...

熊猫仔 发表于 2009-12-3 15:46:12 | 显示全部楼层
K仔哥哥,去左边度浦啊...

熊猫仔 发表于 2009-12-3 15:48:13 | 显示全部楼层
呦~~~真系好耐好耐。。。。。。。。。。。3 n9 @+ k; z! i0 i
& i: z( y+ I% D( i" R/ G3 b6 [
耐到你同水神我都5再盼咯~~~~~
3 b8 ?% o% s: |" }
- n- e/ P& {" Y: _: U( K' ^仲记得有只KURURU就够啦~~~~~~* E3 Q' ~( ~) F7 \" J
kururu 发表于 2009-12-3 12:46

6 ^1 k0 d, q* J% I( @3 A; f) _, C  U3 m
青蛙,做咩逃课~