廣外又有女生跳樓咯~~~

kiraljq 发布于2008-3-21 12:19 3630 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
訓晚12點~1點呢斷時間內,廣外又有人玩笨豬JUMP咯~~
1 H2 w9 U1 M/ L, X
" I1 c& c! ]8 {9 w' H3 @" {4 R還要系我同學附近棟樓度~

已有(16)人评论

kiraljq 发表于 2008-3-21 12:20:34 | 显示全部楼层
自己沙花一個先
huang 发表于 2008-3-21 12:33:10 | 显示全部楼层
广州日日都有人表演空中飞人架啦!睇下是咩人而已
% K% Z! H7 Z, n只能说一句:社会的错
mkfmky 发表于 2008-3-21 12:53:23 | 显示全部楼层
讀書有咁大壓力嗎? 要玩笨豬跳咁傻
kiraljq 发表于 2008-3-21 13:34:37 | 显示全部楼层
原帖由 mkfmky 于 2008-3-21 12:53 发表
1 Q+ ^. V/ }& S& |+ t% \讀書有咁大壓力嗎? 要玩笨豬跳咁傻
( |' a. _- {; E: k$ Q9 S, K2 R9 {3 G
7 q0 E: y( ]/ b9 Y' b, m4 z6 @
咁就唔知啦,估計系大四的,煩穩工掛,具體情況未知啦,等我同學繼續報料~~哈哈~
MandyBB 发表于 2008-3-21 19:22:02 | 显示全部楼层
係咩?係大学城嗰度啊定係本部啊?照计应该又受唔到料啦,全面封杀消息~~~
tandong 发表于 2008-3-21 21:31:33 | 显示全部楼层
又是呢味野!
平常心 发表于 2008-3-21 22:43:19 | 显示全部楼层
世界如此美好何以一时错念,
Laputa81 发表于 2008-3-21 23:46:17 | 显示全部楼层
又喺跳楼啊???1 d) B5 j) m, p7 d4 l: }% ~" Z

/ S7 l' U- R( d8 ~0 ]无D新意·······
9 A" l# ~5 Q" N  L1 K# ~5 ?: G. t

, V8 }0 P) U9 s! g! X( }, |估计又喺为情自杀·····
championB 发表于 2008-3-22 20:22:53 | 显示全部楼层
活着更需要勇气!8 h) v3 \5 _1 O; S, N

' [& k2 Q8 _4 N/ Q$ O我觉得自己还活着就是个勇者,和gaogaigar差不多.
Laputa81 发表于 2008-3-23 00:24:32 | 显示全部楼层
原帖由 championB 于 2008-3-22 20:22 发表
8 ~1 D9 V/ C' s  K活着更需要勇气!$ H1 `  F8 p6 _, Y

0 L; d8 T0 V  ^我觉得自己还活着就是个勇者,和gaogaigar差不多.
( `, W: k# Z3 a, Y/ d, H  H# a

# @2 A/ @/ z( A$ B" u& S1 Y0 I" e# j5 f4 \+ e' C6 u4 s, C& @: V% v
gaogaigar喱个咩嚟咖??
毛利蘭 发表于 2008-3-23 19:01:42 | 显示全部楼层
《勇者王》啰!矢立肇D作品啊!
12下一页