[求助]边个知道帮藏马嗰个无线艺员叫乜嘢名?

rp5wt 发布于2005-10-21 22:16 1153 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(9)人评论

83560727 发表于 2005-10-21 23:03:49 | 显示全部楼层
陈欣,好有实力嘎
rp5wt 发表于 2005-10-21 23:13:25 | 显示全部楼层
佢把声好COOL吖。COOL得嚟有磁性,引到我啲表妹仔几乎尖叫~~~~~0 f* c4 U! V9 ~  }; L" L
陈欣好似仲帮TVB配过一啲930之类西片。上次睇930嗰阵屋企人係都要听粤语,好意外咁听到好似係佢。
serio 发表于 2005-10-22 19:29:44 | 显示全部楼层
仲知~~就好想体晒具地啊~~~好想~
huang 发表于 2005-10-22 22:08:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>rp5wt</I>在2005-10-21 15:13:25的发言:</B><BR>佢把声好COOL吖。COOL得嚟有磁性,引到我啲表妹仔几乎尖叫~~~~~<BR>陈欣好似仲帮TVB配过一啲930之类西片。上次睇930嗰阵屋企人係都要听粤语,好意外咁听到好似係佢。</DIV>
) a6 `: I3 z3 A+ f7 {6 q<P>引到我啲表妹仔几乎尖叫~~~~~/<BR>夸张罗</P>
lion9771 发表于 2005-10-23 00:12:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>rp5wt</I>在2005-10-21 15:13:25的发言:</B><BR>佢把声好COOL吖。COOL得嚟有磁性,引到我啲表妹仔几乎尖叫~~~~~<BR>陈欣好似仲帮TVB配过一啲930之类西片。上次睇930嗰阵屋企人係都要听粤语,好意外咁听到好似係佢。</DIV>
8 y2 }1 p' U6 n9 J8 c<P>, ^+ A* S5 S  a! ?
<P>我唔知道系边个黎喔,距仲有没配过其他动画啊,讲晒黎听下啊,~~我想知道系边把声啊~~</P>
fsung 发表于 2005-10-23 09:08:51 | 显示全部楼层
列一部分啦:
" l# w4 d$ q- [* t' y1 x2 h: p. F& L  }8 p! g
旁白  陈永信
' X8 w2 `6 N9 ]! y/ I# J# H4 n幽助  郭志权
+ Z3 m. M( ?" G" Z) x% Z( x藏马  陈欣3 E$ T& h5 U: h' S% _/ a
飞影  林保全
3 _2 E& b# x6 w& m2 }和真  招世亮
. Z( B  s8 w. S: Y牡丹  郑丽丽; r; D* B1 L1 ]
幻海  陆惠玲
" z8 s! v$ P1 o  \% j. I6 [萤子  梁少霞
- C2 o0 Q* [7 t2 [/ I/ i! f雪菜  林元春
( I# T3 i* R( F1 t5 U$ i' h! j) G6 k绫目  卢素娟. Y1 p  y/ x) h& Q1 g0 J
修罗  黄凤英, i8 E+ }( j9 Y# n+ m+ C4 E
3 {" J0 D' I5 E5 N+ z
…………还有n多,略了……
fsung 发表于 2005-10-23 09:15:51 | 显示全部楼层
以下是引用lion9771在2005-10-22 16:12:01的发言:[BR]9 O0 ]$ v" L9 b9 m+ O& g
<P><P>我唔知道系边个黎喔,距仲有没配过其他动画啊,讲晒黎听下啊,~~我想知道系边把声啊~~</P>

! w5 a2 t( Q, B* a- w" \* c' n2 n/ [  f2 c3 B  S
大把啦,例如小丸子旁白果个,大长今个闵大人,足球小将健威,钢炼的斯卡,棋灵王的绪方……" \' ]8 A$ {/ @6 z
应该知系边个了呱……
lion9771 发表于 2005-10-23 14:13:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fsung</I>在2005-10-23 1:15:51的发言:</B><BR>&gt;<BR><BR>大把啦,例如小丸子旁白果个,大长今个闵大人,足球小将健威,钢炼的斯卡,棋灵王的绪方……<BR>应该知系边个了呱……</DIV>, B5 ^/ c- M8 d- ]  w+ V, t" ~  y
<P>
8 @  D; Z0 C( C) k" x/ P. w4 S<P>哦~~原来系距,即系猎人里昂里奥果把声啦,一般般而已啊,配藏马好似有D怪喔</P>
rp5wt 发表于 2005-10-24 22:31:18 | 显示全部楼层
唉,睇嚟有排忙喇9 L& [: K$ g  D1 A8 ?
要认真拣下边部戏最值得睇