[每日闲聊] 潜水多年,翻黎探下老朋友,识下新朋友,半水帖,哈哈~!!!标题要长~~~~~!!!

kiraljq 发布于2009-12-3 10:44 2614 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-12-3 21:43:54 | 显示全部楼层
果然够水!论坛对于单核机依然甘卡! n# I2 c0 x) u0 J' R3 o+ y1 A  H
billiard 发表于 2009-12-3 20:28
我台单核机唔卡

kevinchan 发表于 2009-12-3 21:45:36 | 显示全部楼层
比我還強,貼數,積分等,,,,,,,,,,,
4 p) Y* {/ C% F平常心 发表于 2009-12-3 18:43
你点券强过佢

kiraljq 发表于 2009-12-3 22:30:40 | 显示全部楼层
呵呵,真是好耐好耐唔见了。新人牛牛上。) N3 [1 }3 l  \- o# j0 I
lych 发表于 2009-12-3 17:56

* W5 o( m. b8 x' r; m
$ ]+ `1 f" U. }0 D  a0 ~) p牛牛你就唔好扮新人啦,嘎嘎,以前你都好水噶~

kiraljq 发表于 2009-12-3 22:33:33 | 显示全部楼层
点解冇我果名。。。) |( ^  u  S' n
alexhus 发表于 2009-12-3 18:31
! D4 m/ \' N: [7 I0 W

! [0 V& \+ A. K呵呵,点漏左你咯,我记得系开始下潜的时候你就开始系粤漫活跃,不过我系飘香都经常见到你呢 ,呵呵,你应该知道飘香系咩噶,哈~

kiraljq 发表于 2009-12-3 22:34:03 | 显示全部楼层
比我還強,貼數,積分等,,,,,,,,,,,
* c8 T1 X0 x- t平常心 发表于 2009-12-3 18:43
. }3 W/ m1 R2 C+ X

- q# ]8 J* ^1 G# l7 E9 t2 Q哈哈,你D点券都唔差啊~罗D黎啦

kevinchan 发表于 2009-12-3 22:43:25 | 显示全部楼层
哈哈,你D点券都唔差啊~罗D黎啦) }  I0 V% {/ }" j8 e
kiraljq 发表于 2009-12-3 22:34
你太独食啦,净係分俾你,应该係分D俾我哋

Laputa81 发表于 2009-12-3 22:54:42 | 显示全部楼层
噉得闲pro上嚟啊喂?
+ @  z& h- y4 {3 j: r# ~- l" S
" I) ]% N+ I: B. N  ~9 D少上喇····7 I/ p! A9 |8 [2 B3 W
部脑负荷唔到~~

kiraljq 发表于 2009-12-3 22:57:50 | 显示全部楼层
你太独食啦,净係分俾你,应该係分D俾我哋. C  o" A# Z: |8 z0 Y" l
kevinchan 发表于 2009-12-3 22:43
; H$ c( S0 [) s9 }% ^
- N% Q' ~) e  e! k7 G
哈哈,好,见你揸咁多支炮,派你去谈判,我地6。4分账~!

kiraljq 发表于 2009-12-3 22:59:26 | 显示全部楼层
噉得闲pro上嚟啊喂?
, m# P3 s7 o+ Q% K# L, `$ `5 C9 @  F6 h! S% T
少上喇····4 |# X" |/ ^/ `, T' F: Q: F$ g% C0 D' {
部脑负荷唔到~~
( m; `1 t1 u- QLaputa81 发表于 2009-12-3 22:54
+ n6 [, c: H: v% E, \/ m
6 J! P0 ], ~1 m1 d  \) v( w, o
部脑负荷唔到·!?点会啊~?
; T* n( i& Q5 a% ?& E! m3 d' N. b: v1 r$ c5 M! O$ }5 }
你用佢黎做咩啊~哈哈
$ G  _- D3 R4 N5 _/ d. E. l' }$ t3 q# P  h- m/ M2 h& b0 e) @0 T/ ^3 D& N
水神D签名一样系咁样啊

alexhus 发表于 2009-12-3 23:01:23 | 显示全部楼层
呵呵,点漏左你咯,我记得系开始下潜的时候你就开始系粤漫活跃,不过我系都经常见到你呢 ,呵呵,你应该知道系咩噶,哈~' u& c8 t# i# m- B
kiraljq 发表于 2009-12-3 22:33
' g" W3 P- j8 c  C* C5 |, ?! V
咁都俾你发现。。。原来系识得噶。。。

kiraljq 发表于 2009-12-3 23:07:34 | 显示全部楼层
咁都俾你发现。。。原来系识得噶。。。
0 S4 N' O- a4 L' }7 [( X* jalexhus 发表于 2009-12-3 23:01
3 A+ Y. R' L) q1 c

/ i9 P" r% J8 |2 I* y. w$ z( H呵呵,我系飘香都系呢个ID,不过我系飘香都好少发帖,发的基本都系投诉校园网的问题,哈哈
$ m, g# ]3 S8 o8 Y$ e" ^+ S1 ]# b! Q, j% q% c4 W
系动漫区偶尔水下,你个签名大大只的粤漫广告,哈哈,我一睇就知道咯

alexhus 发表于 2009-12-3 23:12:36 | 显示全部楼层
呵呵,我系飘香都系呢个ID,不过我系飘香都好少发帖,发的基本都系投诉校园网的问题,哈哈
# |8 G  E7 l6 k$ K4 p  U/ O/ F5 z( m' ]
系动漫区偶尔水下,你个签名大大只的粤漫广告,哈哈,我一睇就知道咯' F2 ~4 w: T- L- x: `( @/ v
kiraljq 发表于 2009-12-3 23:07

. U9 X/ h3 m* j9 f 原来系咁。。。