跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[逃-Prison Break 第二季][TVB明珠台(粵語)][CH 01-CH 22RMVB全集打包]

leonfeng 发布于2007-8-9 19:20 3820 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
逃-Prison Break 第二季(粵語)CH 01-CH 22DVD-RMVB全集打包
' V( @& a, b: p$ u" {; c; ABY:高清地帶9 f( r* n7 x9 w
" ~# J0 N, f+ ^$ f- w4 |, \) K

0 t  A' o* a2 m/ Z3 e【檔案大小】 : 4.09GB" I% h' z. f( o2 R4 I' O( Q" P- a
【影片格式】 : DVD-RMVB; s+ {& u3 I# {$ ~/ w
【發音語言】 : 粵語
; I8 p* F8 f9 t$ A" Y# K$ K【字幕語言】 : 中文字幕
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
Prison Break 第二季.jpg

已有(19)人评论

ShuiJing 发表于 2007-8-9 21:27:26 | 显示全部楼层
等左好耐终于有得睇啦。
ellven003 发表于 2007-8-10 00:26:57 | 显示全部楼层
是套不錯的劇集,支持!
leonfeng 发表于 2007-8-10 13:43:07 | 显示全部楼层
難道我唔轉過來無人識去下載嗎?
ninaomu 发表于 2007-8-10 19:15:09 | 显示全部楼层
图片失效,想睇下画质~~~
sea1127 发表于 2007-8-13 11:35:31 | 显示全部楼层
D人话好好睇噶..正....
omar0726 发表于 2007-8-13 12:33:10 | 显示全部楼层
哈哈 全套就一定要收藏啦
LYH 发表于 2007-8-17 01:39:03 | 显示全部楼层
啊~~~!!!!!!!!!!!!!有粤语版啊!虽然睇过,但都要试下睇下先得!
winds888 发表于 2007-8-21 21:36:28 | 显示全部楼层
我还没看过,好看吗???有朋友说不怎么好看!!
Holiday 发表于 2007-8-26 01:42:47 | 显示全部楼层
正啊粤语版本4 {# ]2 O7 O3 w6 T$ F7 ?
唔细睇得咁辛苦嘞
zeng1982 发表于 2007-8-26 08:55:56 | 显示全部楼层
我比较少看美剧,但是听朋友说这个日剧不错,而且还是粤语添,下来看看..
coffeehui 发表于 2007-8-26 09:21:26 | 显示全部楼层
哇..粤语吖?不得了..多谢晒````
12下一页