跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[開返個貼祝自己生日快樂先!]

leonfeng 发布于2007-10-23 14:32 10944 次浏览 112 位用户参与讨论   [复制分享主题]
獨自的生日!& {- A* C3 G/ Q  Q! _+ v
同時祝福同我同一日生日嘅朋友!
/ z( Y1 i) a- [  l( H3 R原來論壇有同我同一日生日的朋友,有D仲好細添!8 g: A. o) v" }4 I  u( X
83、86、86、88、88、90、940 c$ E1 @. |" p/ \' ~, d& f8 }. d5 @
他們依次是本人83年,跟住後面嘅都等於小朋友啦!

已有(112)人评论

leonfeng 发表于 2007-10-23 14:36:42 | 显示全部楼层
N耐無來哩度開貼嘞!熟悉嘅朋友嘅身影好似也不見了!9 J& w2 p1 W3 V) l
Mickey 发表于 2007-10-23 14:49:17 | 显示全部楼层
LZ生日快乐哦~~$ E8 v8 k; ?6 G5 h: ~) ^
恭喜恭喜
hi0201 发表于 2007-10-23 14:53:40 | 显示全部楼层
生日快樂呀 ~% ]* E- L& F5 ?( t6 Z3 E
happy birthday ~
quill 发表于 2007-10-23 16:52:36 | 显示全部楼层
真系够细啊~~~~~~! s" H$ j8 L8 g8 Z" N

. @; W2 f- j% [; v9 @生日快乐啊~~甘快你又大了一岁拉~~~
: g  J$ {2 b& ^. F7 f6 O- T9 N9 ?0 }* R$ T) I! C' r
我地又甘就一年拉~~~你看下呢个世界过得几快啊~~~$ B4 @+ A5 o2 X% o' f
2 h% T1 V+ L. F) M& M2 K
为咩我的实习过甘内都未过晒啊?
ks128 发表于 2007-10-23 17:29:59 | 显示全部楼层
又大一岁了,有什么值得庆祝啊
幻影傳說 发表于 2007-10-23 17:32:49 | 显示全部楼层
今日都幾多人生日~~
abc-like 发表于 2007-10-23 17:33:43 | 显示全部楼层
原帖由 leonfeng 于 2007-10-23 14:32 发表
- i" n0 q7 U5 @( e9 T6 g$ X4 j獨自的生日!
$ U& g; @3 _7 \0 w同時祝福同我同一日生日嘅朋友!( Q  U" g6 L3 w
原來論壇有同我同一日生日的朋友,有D仲好細添!6 ?; B- B" ~$ ~# ~# s) G* }3 S$ l3 D
83、86、86、88、88、90、941 I: r" T1 C4 O7 G+ ]; u) i
他們依次是本人83年,跟住後面嘅都等於小朋友啦!

}$ w; P0 M0 u/ o幾碎呀你??
leonfeng 发表于 2007-10-23 17:51:43 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-23 17:33 发表 & E5 E6 j$ w! A0 ~/ D# f

, O8 t3 X$ M( m0 B幾碎呀你??

" a! ~/ e/ ?, C+ w- |不是講了嗎?!你自己睇真D!
leonfeng 发表于 2007-10-23 17:55:03 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2007-10-23 16:52 发表 ) \" b  \8 D6 S& V% s
真系够细啊~~~~~~7 H6 v# h: Z8 R

. H% O1 y' N. r. I5 S8 O生日快乐啊~~甘快你又大了一岁拉~~~
; P8 y  B- q0 S2 ]4 [+ E  R! ?7 d, e7 q, W
我地又甘就一年拉~~~你看下呢个世界过得几快啊~~~$ k, ?; B( `$ B$ m: b; j! k  x% P6 v

; X+ ]# @; p: I$ @为咩我的实习过甘内都未过晒啊?

7 n. `+ a4 W0 r7 ]係啊!記得舊年我哋好似啱啱識咗唔係好耐!& v! n& O7 w6 U5 |9 t" Y* G
依家就個個都為咗工作而煩惱!
0 k3 C5 z2 P* V4 a哩個論壇嘅80年代嘅人都為咗工作而忙碌,但卻無幾個突出嘅新人來接手論壇啊!
Laputa81 发表于 2007-10-23 18:34:42 | 显示全部楼层
未过12点未算迟~~~  j4 n/ R  D# d" Z2 D* ]
9 Z; ~8 u5 e/ x6 a2 k  k
恭喜晒喇~~~
7 a, u0 N9 G6 k) E
9 a/ Z+ N1 d; n5 o今晚点庆祝咁啊???
xing 发表于 2007-10-23 18:47:37 | 显示全部楼层
哦嗯~
; ~: K5 s. {6 |& R' i" x0 n7 _你们生日快樂~哈+ D+ y8 m( }- [9 R# Z- I5 i; M- K
* f/ c# |* R. t祝福下~