[每日闲聊] 男仔食柠檬后嘅解决方法(搭讪遭拒绝嘅高IQ回应)

titan 发布于2007-6-17 01:59 1384 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1. 男:请问呢个位係咪空嘎?<br/>&nbsp; &nbsp; 女:係啊,而且你坐落嚟之后,连我呢个位都会係空嘅。<br/>&nbsp; &nbsp; 男:咁就最好啦,我班friend係果边,宜家仲争两张凳。<br/><br/>2. 男:我好似曾经係边道见过你咁喔?<br/>&nbsp; &nbsp; 女:係啊,呢个就係我再都唔敢再去果道嘅原因。<br/>&nbsp; &nbsp; 男:吖,我醒起嘞。我係果间xx夜总会道见过你,乜你宜家冇做喇?<br/><br/>3. 男:身为呢间吧里面至靓嘅女仔,有咩感受咁啊?<br/>&nbsp; &nbsp; 女:身为呢间吧里面嘅超级大话王,感觉又如何呢?<br/>&nbsp; &nbsp; 男:都几唔错,因为啱啱呃到一件自以为全酒吧至靓嘅猪扒。<br/><br/>4. 男:我要将我自己献畁你。<br/>&nbsp; &nbsp; 女:唔好意思,我从来都唔接受啲好cheap嘅礼物。<br/>&nbsp; &nbsp; 男:据我所知,呢个世界只係得几种女人係唔收廉价礼物嘅,第一係阔太,睇你又唔似;第二係被人包嘅女星,你又冇咁索;第三係舞女,你又冇咁好条件啵。<br/><br/>5. 男:你头发啲颜色真係靓。<br/>&nbsp; &nbsp; 女:多谢晒喔,只要你肯去转角果间西药房,你都会係嘅第三陈列架揾到令头发变靓嘅方法。<br/>&nbsp; &nbsp; 男:多咩谢啊,好人做到底嘞,唔怕话埋畁你知。你可以係同一间药房嘅第四陈列架揾到补救发质嘅方法!<br/><br/>6. 男:小姐,我可以同你跳最后一只舞吗?<br/>&nbsp; &nbsp; 女:唔好意思,我只脚啱啱畁人扭亲。<br/>&nbsp; &nbsp; 男:吓,乜原嚟已经有人做咗我想做嘅嘢嘞!

已有(13)人评论

huang 发表于 2007-6-17 06:36:50 | 显示全部楼层
<p>是几得下甘喔</p><p>比我就唔会甘讲了</p><p>因为我从来不对女人搭讪的说</p>
liyuwuhen 发表于 2007-6-17 02:28:06 | 显示全部楼层
可能性```&lt;=0```
Laputa81 发表于 2007-6-17 02:40:50 | 显示全部楼层
<p>咦喂~~~</p><p>好似几掂啵·····</p>
gundam 发表于 2007-6-17 03:11:55 | 显示全部楼层
感讲法,想沟到女都难拉。
poliysd 发表于 2007-6-17 03:57:11 | 显示全部楼层
读到我好辛苦,大概明咩意思
benny008 发表于 2007-6-17 04:02:58 | 显示全部楼层
里D叫勾心斗角,无好结果
liyuwuhen 发表于 2007-6-17 04:07:20 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>poliysd</i>在2007-6-16 19:57:11的发言:</b><br/>读到我好辛苦,大概明咩意思</div><p> 呢位无是广东人?</p><p></p><p>其实沟女是要付出代价噶...吃亏滴有灭所谓```坚持就是胜利~~</p>
黄金勇者 发表于 2007-6-17 04:14:40 | 显示全部楼层
<p>掂啊~!用呢招一可以避免果D食柠檬后不愉快的场面</p>
liyuwuhen 发表于 2007-6-17 04:31:56 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>黄金勇者</i>在2007-6-16 20:14:40的发言:</b><br/><p>掂啊~!用呢招一可以避免果D食柠檬后不愉快的场面</p></div><p>睇来呢位成日食柠檬哦...</p>
liyuwuhen 发表于 2007-6-17 04:34:57 | 显示全部楼层
<p>如果呢篇野想有效的话```最好就无比女的睇到...</p>
ninaomu 发表于 2007-6-17 10:02:20 | 显示全部楼层
<p>呵呵,有D道理~食咗柠檬系几尴尬的</p>
12下一页