[其它更多] 有个问题,唔该高手们帮帮手

titan 发布于2008-11-13 10:00 1099 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我哋宿舍啲人好中意得闲无事搵啲嘢嚟切磋下嘅
& a( ~: D" N; K: O& X2 G* b5 k1 PQQ嘅斗地主喺其中一个项目,但喺近排QQ游戏好似8 Y  t% O" X- [$ A
升咗级,同一个IP唔比入同一间房。。。但喺锄D有得喔。。。无语
/ Z' U. P6 F/ D& d, k  sSO我哋E家搞到无得玩都地主,唔知呢个问题可以唔" R3 x) L( J  v" n7 @; v
可以解决嘅呢?0 \7 L$ S) s- d+ @/ V, x

6 e+ Y& X7 _- {7 R由于小弟比较电脑白痴 麻烦高手们帮帮手6 }$ n: j3 O4 {8 z5 c7 p1 p

4 }6 B4 u, e  o/ z4 j  Y. M[ 本帖最后由 titan 于 2008-11-13 10:01 编辑 ]

已有(6)人评论

titan 发表于 2008-11-13 10:07:32 | 显示全部楼层
自己顶下先,唔该大家帮帮手

804637463 发表于 2008-11-13 15:36:47 | 显示全部楼层
我也不懂.......

Kiver 发表于 2008-11-13 17:07:51 | 显示全部楼层
我没有玩QQ GAME的
- P3 v% R4 A' v$ S帮不了你! Y: ?* L% p9 ?$ B3 r) c* G

5 Z7 n& L2 s) z0 T4 h8 g那按你这样说6 y- T9 w5 v" R1 Q
不就造成很多用小区网络的人玩不了?

ronveray 发表于 2008-11-13 20:29:20 | 显示全部楼层
不懂啊!我也不玩QQ游戏的。。。。

titan 发表于 2008-11-14 08:39:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-13 17:07 发表 ; K0 x/ Q  P# o/ A4 I) r
我没有玩QQ GAME的
1 G  V0 k( r3 ]5 D. ]+ v帮不了你
+ b" D1 g% y* I) `5 d1 `& Y1 M7 ~2 @$ @' l: Y
那按你这样说
; m4 r9 E: E; ^+ i# p0 z# K3 w3 G1 g9 ?不就造成很多用小区网络的人玩不了?
, |. R" u* s  g  U3 v" L( P
玩到,只不过你喺入唔到同一个区嘅同一间房者) R* z: w8 U0 d- p
% ?; E1 Q) j& d
仲有问题已经解决啦 0 Q, {9 w3 d( Y6 a6 ]6 q' Z

0 \( G7 }7 Q/ f) J就喺登陆QQ嗰阵喺登陆界面嗰度有个设置,入去设置入面选择使用( T0 u7 K  f) S6 E  b6 b; O

0 g' M7 j1 P6 o代理服务器就得咖啦,寻日试过,发觉可以用,不过代理IP就难搵啲) f- J5 ?' y& O* S: E. u3 g! r+ ?

5 E' H9 k4 u1 v: I) X& [/ v囖。。。而且就算搵到嗰啲代理IP都唔喺咁稳定隔一阵就断隔一阵就
, V. b/ M- N& U) _4 R, F7 V1 U! T
6 u% u# H  c4 n* r$ @断,玩得好无隐囖。。。

Kiver 发表于 2008-11-14 16:47:31 | 显示全部楼层
原帖由 titan 于 2008-11-14 08:39 发表 6 J- K0 C$ y% s  P, r
  @: Q2 N. \; P
玩到,只不过你喺入唔到同一个区嘅同一间房者2 @4 j! X; J" [( ~6 M' y4 n2 g

; h% e" `  @% O  A7 U仲有问题已经解决啦
, i) k! O5 v( j+ R  _2 l, {( C+ v/ W# ]4 j1 O3 ?
就喺登陆QQ嗰阵喺登陆界面嗰度有个设置,入去设置入面选择使用& _8 r6 E, \8 U- ~8 q

9 q/ [  b7 g7 r! K( a' n1 |代理服务器就得咖啦,寻日试过,发觉可以用,不过代理IP就难搵啲 ...
有些专门介绍更新代理地址的网站的啊~