[动漫百科] [原创]谈谈

jie124 发布于2006-10-22 04:58 2046 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>以下内容纯属个人见解:</p><p>我觉得&lt;&lt;海贼王&gt;&gt;好好睇吖,距D剧情又好T,5会太闷,亦都5怕太夸张,不过夸张亦都5错概,例如&lt;&lt;日式面包王&gt;&gt;.</p><p>但是海贼王D剧情好之外,都几搞笑下,有时都会有D搞笑概反派角色出先,不过主角都已经够搞笑咯..</p><p>同埋海贼D人物都5错吖,除佐D跑龙套的衰D!...</p><p>我地度好多人都好中意海贼王咖,我都系集集都追,不过E+我打算储储埋到寒假再一次过T,一黎可以专心学业,二黎我觉得甘样会好D,因为句成个礼拜先出一集,T完一集有要等成个礼拜,D&nbsp; fell&nbsp; 都5知去晒边咯,特别是高潮部分.</p><p>不过我都系好期待路飞距地同cp9打吖,当罗宾同距地讲:若要我...许下一个愿望的话...&nbsp;&nbsp; 我想说...我想活下去&nbsp;&nbsp; 把我也一起带去大海吧</p><p>果度真系好感动吖!..作者一直都吊我地隐,当距地条落去果阵又用佐几集霖翻距地细细个.我真系等5落去喇,不过算喇,我已经决定留到寒假慢慢欣赏喇,(到时我就好out噶喇,唉...D剧情慢佐甘多....)唉,等价交换吖,要成绩好,就要暂时放弃D也..(暂时姐)</p><p>&lt;&lt;海贼王&gt;&gt;好多地方我都觉得好催人泪下啊...我几个地方我就哭过</p><p>1.娜美的妈妈死果度,距叫咩名哇??</p><p>2.系文布兰.罗兰度同大战士卡而加拉果度.距地到时果一刻中霖住对方,真系好感动,特别是个黄金钟敲响佐</p><p>3.当然是妮可罗宾同距妈妈分别果度喇!....</p><p>真系好感动!..</p><p>以上就当我发牢骚喇!..系我自己写概,分析的5详细系理所当然的喇!..呵呵</p>

已有(20)人评论

harry141 发表于 2006-10-22 05:33:36 | 显示全部楼层
系啊系啊!我好赞成啊!好多地方都好感人!我都系<海贼王>噶忠实fans黎噶!我特别中意讲娜美果度啊!真系好感人,尤其系娜美要求路飞帮距果时,路飞话:那还有说,我们是伙伴嘛!搞都我好激动亦好感动啊~~~~里D就系友情啊~~~~
zhjihao 发表于 2006-10-22 08:45:31 | 显示全部楼层
不错...
Lestat 发表于 2006-10-22 10:31:31 | 显示全部楼层
1258qw 发表于 2006-10-22 23:23:00 | 显示全部楼层
路飞同埋鸣人都系义气噶象征
roweshell 发表于 2006-10-22 23:32:04 | 显示全部楼层
海贼王系我既最爱,追多十年都追
zhjihao 发表于 2006-10-23 21:50:18 | 显示全部楼层
一部很不错的动漫。。
Laputa81 发表于 2006-10-24 07:49:36 | 显示全部楼层
<p>海盗王嘅漫画同动画算喺无乜点脱轨咖喇!!!</p><p>有D真喺脱轨脱到离晒谱咖··········</p><p>讲到感人嘅地方我觉得仲有一个咖!!!</p><p>就喺黄金梅利号载咗路飞佢哋离开司法岛之后就沉个时~~~</p><p>佢同路飞哋讲嘢个时我觉得都好感人咖!!!</p>
jie124 发表于 2006-10-25 00:39:22 | 显示全部楼层
吓...我未T到果度咖,我T动话咋...某T漫话...知佐D剧情添
黑衣囝 发表于 2006-10-25 02:48:56 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>harry141</i>在2006-10-21 21:33:36的发言:</b><br/>系啊系啊!我好赞成啊!好多地方都好感人!我都系<海贼王>噶忠实fans黎噶!我特别中意讲娜美果度啊!真系好感人,尤其系娜美要求路飞帮距果时,路飞话:那还有说,我们是伙伴嘛!搞都我好激动亦好感动啊~~~~里D就系友情啊~~~~</div><p>我都甘觉得吖````</p>
Laputa81 发表于 2006-10-25 06:08:32 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>jie124</i>在2006-10-24 16:39:22的发言:</b><br/>吓...我未T到果度咖,我T动话咋...某T漫话...知佐D剧情添</div><p>其实动画算喺出得快咖喇·········</p><p>有D漫画出到后一后动画都唔喐一喐~~~~~~</p>
abc-like 发表于 2006-10-25 22:23:12 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Laputa81</i>在2006-10-24 22:08:32的发言:</b><br/><p>其实动画算喺出得快咖喇·········</p><p>有D漫画出到后一后动画都唔喐一喐~~~~~~</p></div><p></p>我無睇過
12下一页