顺应潮流,我也发自己的相

sazabi 发布于2006-5-9 02:17 2379 次浏览 69 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>呢期大家都贴得甘开心,我都来张啦</P>
+ f8 X! c' ^5 k- o<P>小弟广东肇庆人、而家响上海同济大学软件工程读大二、身高176,大家尽管扔鸡蛋啦</P>
3 D$ b) ~" q  j6 @( c7 ~+ S<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
</P>
$ Y2 x. C5 Y6 W  J/ G) q' Y' z<P>此照摄于临安小九寨沟、太湖之源</P>

已有(69)人评论

龍翔九天 发表于 2006-5-9 02:20:33 | 显示全部楼层
<P>……</P>
# f% X3 w7 D0 X2 W1 J8 ~% X, c<P>又有人帖相……呢排做咩野啊……呢度……</P>
香织公主 发表于 2006-5-9 02:23:31 | 显示全部楼层
睇嚟我起咗帶頭作用播。。
mc238 发表于 2006-5-9 02:26:22 | 显示全部楼层
一定要睇吖.
Laputa81 发表于 2006-5-9 02:32:19 | 显示全部楼层
瞄瞄先!!!!!
Laputa81 发表于 2006-5-9 02:34:24 | 显示全部楼层
<P>有前途嘅靓仔!!!!!</P>
/ y' k) e2 n: z) K<P>放心啦!!!!!!</P>5 `) b' C, b3 a0 _2 M8 F
<P>唔会掟鸡蛋嘅!!!!!</P>
% k7 Q8 j7 n4 @5 S<P>不过蕉皮、番茄就·······</P>
tandong 发表于 2006-5-9 02:38:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>龍翔九天</I>在2006-5-8 18:20:33的发言:</B><BR>" y6 Z* k- K4 v1 Z. t
<P>……</P>7 I3 A8 ]6 r7 [% j0 z' R
<P>又有人帖相……呢排做咩野啊……呢度……</P></DIV>4 L- u' ^  D. c
<P>帖相狂潮!!</P>
HTF 发表于 2006-5-9 03:38:20 | 显示全部楼层
睇睇先啊
vivigm 发表于 2006-5-9 03:40:04 | 显示全部楼层
睇过~~~~~~~~~~~
ddmama 发表于 2006-5-9 03:43:15 | 显示全部楼层
<P>睇相! 睇相!</P>
/ s! n# k0 U$ g6 v! |+ v<P>唔好錯過 !!!</P>
* ~; m; J, p6 z8 W' l/ y7 H
ab192cd 发表于 2006-5-9 03:44:46 | 显示全部楼层
Laputa81 发表于 2006-5-9 03:56:53 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ab192cd</I>在2006-5-8 19:44:46的发言:</B><BR>
. J' v- ?# x/ ]# z* O<P>希望那些无名人士不要乱介绍自己,不会有人识的.不要浪费大家时间</P>5 }9 j7 V3 D( Q) A
<P></P>" s9 J4 [# H' m, W. w) r
<P></P>
3 `  s/ x# N0 o, B3 |2 D" d<P>看看相先</P><BR></DIV>
  n" o* {" q1 d' U<P>乜你咁讲嘢咖·······</P>