[青葱校园] [分享]今次发靓仔咯~~~嘻嘻~其中一个是本人~

vivigm 发布于2006-5-8 08:48 6788 次浏览 184 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2006-5-9 17:49:40 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2006-5-9 2:17:00的发言:</B><BR>
. @# W# M% O4 s+ G" N1 c) @# M<P>又有相睇?</P>
& _5 b( u$ Y, z9 `9 T4 p3 z6 y<P>近排發生咩事啊</P>
$ g" F' A5 _+ c2 i0 I% W3 s3 u* q<P>甘多人發相啊</P><BR></DIV>
# E* Q: B4 _+ f+ @2 c: S3 P  N<P>  
. s* z  R; }/ Z( a) V<P>我对你个张都好有兴趣啵·······</P>
KitKan 发表于 2006-5-9 19:11:04 | 显示全部楼层
<P>睇完有少少自卑啊</P>' X/ u! ?1 U* |) ^# E1 v
<P>個個都靚仔過我</P>
jczcyx 发表于 2006-5-9 23:10:25 | 显示全部楼层
<P>揾揾吓又多一个。。。</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-5-9 23:37:35 | 显示全部楼层
<P>莫非樓主又係度扮鬼..睇下乜先..!!</P>
* B1 O: |- Z% ?+ k9 }; v( [
chansun 发表于 2006-5-9 23:42:36 | 显示全部楼层
<P>睇睇乜情况,有几大群人啊???</P>
全职呃人 发表于 2006-5-10 00:32:02 | 显示全部楼层
看下限。。多謝~`
CHAINS 发表于 2006-5-10 01:50:56 | 显示全部楼层
呀……看过先再评价
; I3 J$ E6 T: ?' t; k% a6 F唔,个个都很有姿色= =. I% A4 [7 ^+ _6 `8 W
# `) u  T2 q' s. X* D) b
降临 发表于 2006-5-10 01:54:06 | 显示全部楼层
<P>。。。。。。。。</P>
+ x4 s5 U4 f; h! T$ x. H<P>靓唔靓仔睇过先知。。</P>
youxiwang 发表于 2006-5-10 01:59:44 | 显示全部楼层
哦哦,睇下边个系你先
vivigm 发表于 2006-5-10 02:52:24 | 显示全部楼层
<P>哈哈哈哈哈哈哈哈~使5使我开古吖~</P>
龍翔九天 发表于 2006-5-10 02:56:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>vivigm</I>在2006-5-9 18:52:24的发言:</B><BR>
, c1 U8 z8 I4 P/ a; L  E<P>哈哈哈哈哈哈哈哈~使5使我开古吖~</P></DIV>
6 I# l" C* U; w5 r8 M6 K# M<p>应该系时候囖……
Laputa81 发表于 2006-5-10 02:56:37 | 显示全部楼层
喺就快D啦!!!!!