[青葱校园] [分享]都是靓女~今次5收钱咯~~~~

vivigm 发布于2006-5-8 07:05 3279 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
huang 发表于 2006-5-8 22:48:21 | 显示全部楼层
<P>又入左来</P>
- d% J& X' i) p6 |6 a<P>路、过得</P>8 _& @6 q) f; L! A5 ?7 W. X- J! n
<P>唔关事轲</P>
Laputa81 发表于 2006-5-8 23:09:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-5-8 14:48:21的发言:</B><BR>
+ b2 b6 h1 }4 W* P9 W* f<P>又入左来</P>
* Y' N1 |4 {( \" f  a  }<P>路、过得</P>
: T, ^3 N+ Q- b# l" r<P>唔关事轲</P></DIV>% w0 d# S4 x: t2 B' q6 T
<P>你都好水啫!!!!!!</P>
Demon 发表于 2006-5-9 00:14:58 | 显示全部楼层
都饮得杯落哦!
vivigm 发表于 2006-5-9 03:45:09 | 显示全部楼层
哈哈哈哈哈哈~靓~字一个~~~~~
幻影傳說 发表于 2006-5-9 07:51:48 | 显示全部楼层
<P>樓主,d相真係影得好靚</P>
猪C叮 发表于 2006-5-9 08:06:45 | 显示全部楼层
<P>lz</P>
5 [. n& S  \& b& A$ z- x<P>真系你朋友?</P>
6 V; E$ Q* \6 d3 c0 J<P>我一早系其他论坛度见过了。</P>
Laputa81 发表于 2006-5-9 17:31:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猪C叮</I>在2006-5-9 0:06:45的发言:</B><BR># g+ I& t$ ~9 Z7 w- y
<P>lz</P>; i+ Q4 g7 B& R- Y
<P>真系你朋友?</P>
3 B4 u; Q0 ?2 [; ]<P>我一早系其他论坛度见过了。</P></DIV>/ N8 h$ _2 D8 u
<P>唔喺啩!!!!!! . \% f2 D# @4 f7 X5 N; S
<P>乜佢个GF咁出名咖·······</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-5-9 23:29:20 | 显示全部楼层
<P>樓主..妳仲係度扮咩嘢啫..第二張同第三張係台湾人來噶..</P>
: n6 }. G# B+ ?/ C" Y<P>妳無以為我唔知道...!!傻仔先會俾妳呃到啊..我咁聰明.妳係呃唔到我噶.</P>
, M; p9 |8 o! X0 l9 W% S<P>莫非妳個F係台湾人?</P># Z; q$ }: `; T5 j0 X+ _6 w5 I

4 `+ r* ?% f% T* @9 x1 U
Laputa81 发表于 2006-5-9 23:32:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>傻仔一嗰</I>在2006-5-9 15:29:20的发言:</B><BR>
! O. @1 g2 e8 B+ `* A, C<P>樓主..妳仲係度扮咩嘢啫..第二張同第三張係台湾人來噶..</P>+ E# \9 M0 O# X9 a9 w
<P>妳無以為我唔知道...!!傻仔先會俾妳呃到啊..我咁聰明.妳係呃唔到我噶.</P>
3 L8 Z  E1 T. k; E<P>莫非妳個F係台湾人?</P><BR></DIV>
2 ]# s8 o2 t! {<P>咁咪有好多傻仔······</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-5-9 23:36:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-9 15:32:06的发言:</B><BR><BR>
7 I# X3 b9 w' ~<P>咁咪有好多傻仔······</P></DIV>! G; `, K- U5 [& |; F2 d
<P>9 i! i' C6 i$ o4 f0 m' o# [
<P>唔知道呢...呵呵...</P>
2 G% x- p8 C% m; u1 o7 y  h<P>是但整張靚囡相又話自己同學個F....我都識啦..</P>
% e6 f9 a3 G# i3 J3 t! e<P>想要噶話我多多都有..我D係真實我見過曬噶...不過費事上傳啦..痲煩..!!!</P>
全职呃人 发表于 2006-5-10 00:36:05 | 显示全部楼层
好假啞。。。係5係吹出來“???
youxiwang 发表于 2006-5-10 01:10:14 | 显示全部楼层
哦哦,唔错啊,几靓啊