[吃喝玩乐] 呢2日潮湿,台电脑显示器齐齐弯!大家关机记得盖好!

toy1986 发布于2006-3-23 20:37 2982 次浏览 87 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>前2日潮湿,个地下湿到出哂水。部神机就开唔到。连个显示器都弯埋!都唔知系米D尘 + 水 变佐老泥!</P>
3 v) g% ?; z6 `
- r' D- @0 O, T& j: l6 Y<P>惨啊!</P>

已有(87)人评论

龍翔九天 发表于 2006-3-23 20:43:24 | 显示全部楼层
<P>咁惨……</P>
) w: l5 O. \5 U$ u<P>不过最好的防潮方法,梗系日日都开下部机啦……</P>
toy1986 发表于 2006-3-23 20:46:28 | 显示全部楼层
<P>中午开完关佐。晚上开唔番果只!</P>6 S1 y, n$ j5 b* \+ d

/ [3 l1 D6 [, K' ]<P>你哇死唔死!</P>
龍翔九天 发表于 2006-3-23 20:53:29 | 显示全部楼层
<P>……</P>
# ~! x8 Z: }, |0 b( G<P>唯有默哀了……估计同潮湿的关系比较细</P>5 ]" L" D# y9 ~1 S- i* u
<P>你时运高……</P>
X-105 发表于 2006-3-23 20:55:39 | 显示全部楼层
整包防潮剂米搞掂咯。
toy1986 发表于 2006-3-23 20:59:30 | 显示全部楼层
<P>潮剂米?你唔讲我真系唔知有甘噶野。</P>! k% V; d# H0 V! U  g) n7 n
- j9 i( j+ q: c3 R& [
<P>拿D食品包装里面果D得唔得噶?</P>
Laputa81 发表于 2006-3-23 21:07:08 | 显示全部楼层
楼主试吓攞风桶吹吹机箱里面睇睇得唔得!!!!!!
X-105 发表于 2006-3-23 21:17:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-3-23 12:59:30的发言:</B><BR>3 l. p% a: i5 ~% C: e/ N
<P>潮剂米?你唔讲我真系唔知有甘噶野。</P>1 G/ m* V$ r4 l0 b! T# v
<P>拿D食品包装里面果D得唔得噶?</P></DIV>
; _% S- Z  k+ L+ J" v4 I& O  {) ^4 ]<P>得,我都系用更上年果D月饼D咋嘛,不过最好用旺旺果D,够晒大包。</P>
toy1986 发表于 2006-3-23 21:26:14 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>X-105</I>在2006-3-23 13:17:47的发言:</B><BR><BR>
. ?4 U0 R  r/ [( ^<P>得,我都系用更上年果D月饼D咋嘛,不过最好用旺旺果D,够晒大包。</P></DIV># Y* ?% I$ ~  e( e: }" k
<P>好。试下先。
# |/ U) w# a; G# g4 ?6 ?<P>
& e" D. ?6 L7 Y+ \9 `5 w<P>唔会野蚁哇?</P>
X-105 发表于 2006-3-23 21:28:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-3-23 13:26:14的发言:</B><BR><BR>: m& L& F5 K; i& o% y3 M( ]+ N
<P>好。试下先。<BR>
1 }4 g+ V" Z' C<P><BR>
: O) ]( @! x7 h, a- Z<P>唔会野蚁哇?</P></DIV>
! F! M3 w9 C/ M<P>果包野蚁食左都死啦。</P>
omar0726 发表于 2006-3-23 21:40:41 | 显示全部楼层
潮濕 呢排濕氣都五係好重de!
Kiver 发表于 2006-3-23 21:50:13 | 显示全部楼层
<P>楼主</P>4 A0 w/ B( U( P
<P>全天运作啦~~~</P>