星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创/推荐/连载][01/15][龙珠Z][BOXSET1-DISC2][9-16][粤语+中文字幕][RMVB][DISC

JUNLOU 发布于2005-1-16 00:28 4357 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
JUNLOU 发表于 2005-1-16 06:45:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2005-1-15 21:16:11的发言:</B>  F7 f- {: C6 o( b7 |4 _

+ N8 t& U0 T2 {) h9 J<P>楼主可唔可以讲下大约放种时间,全部要几耐,因为我放假要翻屋!</P>6 q9 B2 f5 E$ r3 D. H: k/ C- |
<P>买晒全部迷用左好多钱咯?</P>% r5 @  O1 n/ O, f7 @7 u8 q' n
<P>E+香港果边BT好多麻烦!</P></DIV>' Q5 }3 k8 q$ _# C& E
<P>暂时我想不定期,压好1张牒就停1个种,几耐讲唔定;在压缩另一个BOX的时候我会再放1次,我表达能力唔系甘好,比如话:我已经压缩好晒BOXSET1同BOXSET2噶第1张牒,甘我就会将BOXSET1再做1次种,为期1个星期;! n' A% f/ k! ~6 T6 I6 o' }
<P>都几啦,好在除佐4之外全部系老翻,总共洗佐我880$HK,如果全部系正版就惨咯,全部+埋系2340$HK,摞命!!!
* v7 i/ p' }4 }( G5 N4 H+ H- G( l<P>好在我地系国内,依家香港搞个反唛鬼BT下载,觉得俱地真系好可怜。</P>
getkulot 发表于 2005-1-16 07:12:57 | 显示全部楼层
同意,好在我地系国内,hk human真系惨
enjoysi 发表于 2005-1-16 07:15:55 | 显示全部楼层
如果我可以买到我都宁愿买蝶!20几G,咋干我硬碟啊!我都已经删左好多动画片等你咯!仲有字幕问题,可唔可以唔挂上去呢?因为有字幕我度有好鬼多观众,烦啊!特别系天热!好采E+系冬天!,不过仲系要多谢你既制作同无私分享
JUNLOU 发表于 2005-1-16 07:20:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2005-1-15 23:15:55的发言:</B>
0 P7 X6 D- h" j" T如果我可以买到我都宁愿买蝶!20几G,咋干我硬碟啊!我都已经删左好多动画片等你咯!仲有字幕问题,可唔可以唔挂上去呢?因为有字幕我度有好鬼多观众,烦啊!特别系天热!好采E+系冬天!,不过仲系要多谢你既制作同无私分享</DIV>
$ l# x6 f: f8 S4 \' D/ K+ V* W& P! p<P>唔要字幕都可以啊,不过要重新压缩过先得</P>
getkulot 发表于 2005-1-16 07:28:08 | 显示全部楼层
我就觉得要返字幕好喇,我相信好多人都系甘想
enjoysi 发表于 2005-1-16 07:47:45 | 显示全部楼层
<P>如果系难搞既,都系大众利益为先!不过以前我都见人系外挂字幕,就系字幕同影片一齐放,大家好才是真的好</P>
JUNLOU 发表于 2005-1-16 07:57:38 | 显示全部楼层
<P>系甘我试下提取字母先</P>
enjoysi 发表于 2005-1-16 08:02:41 | 显示全部楼层
我记得以前有部动画片叫男儿当入樽就系外挂水印,我念字幕应该都可以挂!不过巨就系MKV封装,不过我用工具压缩时见MKV同RMVB都可以用相同工具,差唔多时间压缩!可能我水平非常低,所以先会讲D甘既问题,不过我很有诚意学习
getkulot 发表于 2005-1-16 08:26:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2005-1-15 23:47:45的发言:</B>5 H' J7 |, Y, O" ]9 Y

8 H0 O1 v+ G9 [7 l& U<P>如果系难搞既,都系大众利益为先!不过以前我都见人系外挂字幕,就系字幕同影片一齐放,大家好才是真的好</P></DIV>! v3 L( V5 B+ ?( h
<P>&lt;大家好才是真的好&gt;
$ c" C" P4 W  l9 @: d1 j" J<P>同人卖广告,hehe</P>
JUNLOU 发表于 2005-1-16 11:53:27 | 显示全部楼层
<P>唔好意思啊,花佐1晚时间终于比我知道佐,部动画完黎早就已经+做字幕,压缩噶时候唔要字幕都重系有,提取佐字幕都唔知提佐D唛出黎,完全系电脑文字</P>
kc20049 发表于 2005-1-16 13:41:43 | 显示全部楼层
<P>Boxset 1 都仲没 download 完......</P>
tonyf401 发表于 2005-1-16 14:28:14 | 显示全部楼层
Disc1都没下完