[115空间] 下載 超人Ace 第15話「大蟹超獸」過期,已刪除共享

月牙 发布于2011-8-21 21:55 1875 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]

7 |7 z3 J) S" T) c【作品名稱】:超人Ace 第15話「大蟹超獸」" ^5 c! w  F" e% f" `7 d, I6 b
【集       數】:1
! r! {6 H- b" a8 q1 ^. v% g【文件類型】:mkv! {) t: ?; M& |7 l* V
【文件信息】:640×4803 k/ i. F  Y" y% q& b1 K1 q
【分享形式】:U115下载( V# |. v" g$ n6 O
【語言字幕】:ATV粵語(招制作字幕时间轴人员)
6 K. u- ^/ X) d" m( z【音頻来源】:细★璐∮囝
, Z5 n$ t7 \6 M0 N5 B0 A8 F1 x【今集內容】:
! C6 X4 J+ u: F  H! y  一名小孩能透過貝縠和穀蟹魚對話,從而預知超獸的出現,TAC隊對此大感奇怪。而宇宙人道把硬穀蟹魚改造成超獸對付人類,超人Ace又要出動了!【圖- h: v% d+ C% T$ M; ^. V
片】:
6 F6 i! h. Y! L; u9 q; ] QQ截图未命名1.png
* x; g' P; }( R5 E3 d' c7 w已关闭下载链接!共享取消!

已有(20)人评论

李嘉明 发表于 2011-8-22 22:52:04 | 显示全部楼层
2 N. i% H. V5 e7 j9 |/ A. n4 \2 j" I1 A1 p- u9 _
回复 20# 漫步雲端 9 m, z, V- J3 V
更新16,23~24。暂时只有这些不过我还有其他系列,上传了很久那些……还没发布的(4月份合成的超人高斯 34 TVB粤语的还没发布呢!)

漫步雲端 发表于 2011-8-22 22:39:27 | 显示全部楼层
回复 1# 李嘉明
" w, x) m: {" G$ L/ r2 r, _& d4 y  `, F+ I  G, k2 b% s* |" t) a
+ w3 n/ U3 K" Q# Z1 u" |5 ~: |, V
咁快刪除 系咪 唔再更新噶啦?

kental 发表于 2011-8-22 02:16:09 | 显示全部楼层
奥特曼系列未林过收齐噶;所以路过睇下算啦!

maplep 发表于 2011-8-22 00:51:38 | 显示全部楼层
想下手,不过看到40这个字眼,还是缩手了,纯路过了
% D9 e5 t! y7 W$ v) C5 Pleafir 发表于 2011-8-22 00:03
# r+ j& S8 j6 C. W& C2 [6 m
/ n% M# w6 j, B$ @& @
4 i0 ^% ~: [) M6 T, g
    反而是发布者看到你的四位数星梦不敢缩手了。。。

leafir 发表于 2011-8-22 00:03:54 | 显示全部楼层
想下手,不过看到40这个字眼,还是缩手了,纯路过了

李嘉明 发表于 2011-8-21 23:49:54 | 显示全部楼层
回复 15# manghk
- i( b# Y8 ?% a  m' ?2 x- W5 j1 |7 X( S其實都係娛樂,無使咁認真。下次舉辦次回答比賽,答贏了送星夢!

manghk 发表于 2011-8-21 23:35:23 | 显示全部楼层
好貴…直唔直…不過我比左…我放野都唔收錢…不過沒有在粵漫放。

エツクス 发表于 2011-8-21 23:06:06 | 显示全部楼层
回复  エツクス
' a+ k+ y- I' `' ~9 M8 w* N! q3 ^全部用心製作!連預告無粵語,我都會用OST重新剪輯!  w1 W* k8 N9 Z; |1 O3 G
李嘉明 发表于 2011-8-21 10:59 PM

; [* _6 r9 o0 ?% |4 N- }8 h8 E3 O7 c& Y( @6 y' s9 U) T8 q
8 w( \1 `) L  e
    咁样就係我哋两个嘅取向唔同啫,我整片同人分享都係求开心,有几多回报就唔係好介意....不过你咁用心去整,想要番相应嘅回报都好应该嘅,只係差其他人觉得值唔值得而已...

李嘉明 发表于 2011-8-21 22:59:41 | 显示全部楼层
回复 10# エツクス + D, l6 ^: W" F
全部用心製作!連預告無粵語,我都會用OST重新剪輯!

李嘉明 发表于 2011-8-21 22:58:25 | 显示全部楼层
回复 8# 235795561 * ?2 E7 c& H3 V# @7 q
咁我20分鐘後再發個尼奧咯!10星夢

freedom246 发表于 2011-8-21 22:57:04 | 显示全部楼层
为ATV而来!!多谢先!!

12下一页