[软件应用] [115] 分享会声会影9.0 精简版 (30天)

netasa 发布于2010-12-24 06:24 3147 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
有好朋友话想自己学下合成,但苦无好嘅入门软件,虽然主流应用嘅软件好容易找到下载但安装后却发现难以入手,好似好专业咁。有好多都唔识用。更甚嘅係,安装果D软件通常都会要你安装埋晒一D好不重要但影响你电脑运行嘅软件,就似係.NET FW 2.0 & MPEG2 之类嘅解码核心等等重复安装嘅嘢,有更加之係DEMO版添!
0 L  Z8 ^0 K9 E: y; z8 B6 @! u0 p' O& C3 \
其实软件要嘅只係“做到嘢”就得啦。能达到我地想要嘅预期效果就好,精简方便先係最紧要。应求放上在下常用开嘅会声会影9.0精简版,以助各位有志者达成学会合成之愿望,希望有更多嘅朋友可以参与到我们嘅爱好一齐玩!!一起收藏!
3 ~  P2 J0 L' l0 M4 A* |) E: l0 ]& U
注意:软件虽然不用安装就可以用,但係有D都係要添加到注册表的,所以在用之前要先睇一下“”文件。学识如何安装。 其次就係依个软件放在临时空间保存30天要下就快过期不续。 另外唔好话唔识得解压RAR就得!!9 [% u- t) L9 V1 ~+ e: u% Y. f

7 n5 I% o: I- B: z* R1 ?- f4 t下载:5 u$ X2 ~* w$ @7 F* t- @4 U. n1 J
http://u.115.com/file/t8ca6946f6+ q% s6 `2 R: G4 b0 i) }0 x2 r
Ulead_VideoStudio.rar

评分

Ling1988 + 4 + 48 + 1 精品文章

已有(33)人评论

soyang 发表于 2023-9-8 22:38:36 | 显示全部楼层
这个软件有用过

soyang 发表于 2023-9-5 00:47:28 | 显示全部楼层
支持一下。。。

十月围城 发表于 2023-6-9 11:50:30 | 显示全部楼层
以前电脑杂志有介绍过这软件,现在完全没它的踪影。

johnson 发表于 2022-12-23 11:46:21 | 显示全部楼层
感謝分享, thank you so much for sharing~

任婷婷 发表于 2022-12-2 23:09:19 | 显示全部楼层
支持一下

serv 发表于 2022-10-10 14:20:06 | 显示全部楼层
多谢分享115

tashidy02 发表于 2022-5-11 17:10:00 | 显示全部楼层
多谢分享,收下了

天光仔 发表于 2022-1-9 14:40:29 | 显示全部楼层
好東西,謝謝你
! W. S+ x6 `9 [. x
& y; y# `4 ?! [: i% }- F9 ?現在115免費變快

keat5467 发表于 2011-3-15 09:01:05 | 显示全部楼层

soso 发表于 2011-3-5 12:37:25 | 显示全部楼层
收下...支持一下..多謝分享

freedom82 发表于 2011-3-4 15:07:43 | 显示全部楼层
我WIN7系统,用NERO8刻唔到DVD视频,之后先用阿波香,占资源好恐怖...哎,只系敢晚黑用,开着机通宵

123下一页