[软件应用] [115] 分享会声会影9.0 精简版 (30天)

netasa 发布于2010-12-24 06:24 3140 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
有好朋友话想自己学下合成,但苦无好嘅入门软件,虽然主流应用嘅软件好容易找到下载但安装后却发现难以入手,好似好专业咁。有好多都唔识用。更甚嘅係,安装果D软件通常都会要你安装埋晒一D好不重要但影响你电脑运行嘅软件,就似係.NET FW 2.0 & MPEG2 之类嘅解码核心等等重复安装嘅嘢,有更加之係DEMO版添!
* S$ Q' e; ^( W" h5 E
! v, B1 u# V, i其实软件要嘅只係“做到嘢”就得啦。能达到我地想要嘅预期效果就好,精简方便先係最紧要。应求放上在下常用开嘅会声会影9.0精简版,以助各位有志者达成学会合成之愿望,希望有更多嘅朋友可以参与到我们嘅爱好一齐玩!!一起收藏!( d  f' i2 b' \6 q/ x/ b, O

' `1 B- q* O3 U- Z* M注意:软件虽然不用安装就可以用,但係有D都係要添加到注册表的,所以在用之前要先睇一下“”文件。学识如何安装。 其次就係依个软件放在临时空间保存30天要下就快过期不续。 另外唔好话唔识得解压RAR就得!!+ y" v% q( P4 e: c3 g3 s- j  s
5 j* O) ]/ m0 e' n$ t2 _
下载:% L6 q' [- X) L$ B
http://u.115.com/file/t8ca6946f6
9 R7 a" y2 r% y1 H- @4 u- [" h! r1 QUlead_VideoStudio.rar

评分

Ling1988 + 4 + 48 + 1 精品文章

已有(33)人评论

eegbook 发表于 2010-12-24 06:28:44 | 显示全部楼层
哇,原来会声会影有精简版,都系第一次听,多谢金田兄哦,我又学到野嘞。
" ?+ F% s3 i2 {5 {8 s! y& C我现在用紧系X2破解版,要刻碟的话,在WIN7上用,有点不方便呢。

tandong 发表于 2010-12-24 08:20:42 | 显示全部楼层
老饼好早来分享喔!!

梦之星际 发表于 2010-12-24 09:46:47 | 显示全部楼层
唔知会唔会用到,先下载先啦 感谢分享

基拉杰特 发表于 2010-12-24 09:46:58 | 显示全部楼层
果然是好东西

by.iceb 发表于 2010-12-24 09:52:00 | 显示全部楼层
谢谢分享好物!

kidhitomi 发表于 2010-12-24 13:27:38 | 显示全部楼层
收下先!!& T! }0 H) ~: `8 V; h, @
感谢分享!

lovepx 发表于 2010-12-24 15:12:01 | 显示全部楼层
支持老饼!!哈哈!!

cckhunter 发表于 2010-12-24 17:45:11 | 显示全部楼层
会声会声好像有x3

chuanchua 发表于 2010-12-24 18:30:23 | 显示全部楼层
多谢,试下会声会影9.0好不好用

panzcheng 发表于 2010-12-24 19:34:19 | 显示全部楼层
金田兄出黎发帖,支持下先会声我都有不过少用!!

882011 发表于 2010-12-24 20:47:53 | 显示全部楼层
学习下先~多谢分享。

123下一页