跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][戰場女武神][BDRIP-720P][日語英語字幕][X264][1-26集完+OVA]

kwanyeung 发布于2011-8-5 14:56 1611 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】戰場女武神
" H6 Q% J/ t1 a6 o【集  數】共26集( l5 e% I, P; o% u2 \- e; E) B9 m0 Y
影片格式】mkv
9 G  L' I  H: ]2 M【視頻編碼】x2649 U8 n1 e, Y5 ]$ x6 Y
【大       小】~300MB
, ?8 h  J5 x$ S2 ~4 i$ p, `% d% C/ X【死檔日期】2年無人下載
& ^* y5 a# d* ~* ]3 q' P【語言字幕】日語內掛英語字幕, e+ S; z5 i3 d, X
【音  頻】FLAC
4 B+ h4 E: R. X4 |8 j: e9 ]
【儲存空間】MU0 [# N( i( j( q$ j+ I6 i8 ?' e

9 }3 g4 e6 N. S. YCOALGIRLS 版0 W5 A- ?7 E# B# s5 ^. J$ I9 m  Z: c$ C
( b0 X9 ]9 n% O5 K" C
1 N0 @! O% m6 J2 N
* X' f" @" s' N1 D* l

+ L7 q' J* z, _
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

: q2 A" U+ h5 T6 H5 [3 j

已有(14)人评论

akimoto 发表于 2011-9-29 19:55:39 | 显示全部楼层
这个不是H物吗?

fub64 发表于 2011-9-28 11:12:46 | 显示全部楼层
thanks for sharing this anime

Angelfly 发表于 2011-9-24 23:33:17 | 显示全部楼层
呵呵,支持啊~~~~~~~~

whm315 发表于 2011-8-17 18:53:48 | 显示全部楼层
有埋中文字幕就100分啊

setvet 发表于 2011-8-6 13:51:27 | 显示全部楼层
呢套动画真是几冷门,出左BD-BOX都唔知!!!

asd123456 发表于 2011-8-5 21:14:57 | 显示全部楼层
英文不會,精神支持

aubert22 发表于 2011-8-5 18:35:32 | 显示全部楼层
BDBOX嘅其實都未必值得收1080P。始終唔係TRUEHD只係升頻。不過完美黨就除外。
7 h+ N2 G) v/ o, U1 [; Tkwanyeung 发表于 2011-8-5 18:17
- \1 N% z. ]' |! k
5 W2 h) }* _& ^0 W# `! Y

9 Q$ N6 {. i" H) ]- X    我都唔知我自己系米完美党了~

kental 发表于 2011-8-5 18:27:46 | 显示全部楼层
貌似呢部片我净系睇过一集,不过都过嚟支持下英文字幕哈

kwanyeung 发表于 2011-8-5 18:17:40 | 显示全部楼层
又秒~~不过动漫一般收1080P~
9 M; P, R5 E) u9 P. R2 Zaubert22 发表于 2011-8-5 18:12

- m1 p" d% b1 p- ]BDBOX嘅其實都未必值得收1080P。始終唔係TRUEHD只係升頻。不過完美黨就除外。

aubert22 发表于 2011-8-5 18:12:19 | 显示全部楼层
又秒~~不过动漫一般收1080P~

amg_gz 发表于 2011-8-5 17:08:43 | 显示全部楼层
这个是好东西了啊!!!

12下一页